Betöltés...

Varázsold az asztalra Indiát főzőkurzusunk keretében

Varázsold az asztalra Indiát főzőkurzusunk keretébenAz EASE Therapy Indiai
főzőkurzusán ebbe a világszerte legtöbbek által kedvelt gasztronómiába nyújtunk
betekintést, ahol elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy
igazi indiai menü összeállítását, az indiai fűszerek íz harmóniáját.Ha a
varázslatos Indiára gondolunk az elsők között jut eszünkbe kifinomult és ezerízű
konyhája, illatos fűszerei vagy az utcán árult, európai ember számára misztikus
ételkülönlegességei.Szerencsére már nálunk is vannak indiai éttermek, ahol
hódolhatunk is az indiai konyha iránt érzett vonzalmunknak, erről biztosan
eszünkbe jut, milyen jó is lenne ezeket az ízletes, autentikus indiai fogásokat
otthon is elkészíteni!A kurzusunkon a világszerte legtöbbek által kedvelt indiai
gasztronómiába nyújtanak betekintést, ahol elsajátíthatod a legfinomabb indiai
ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, az indiai fűszerek íz
harmóniáját.Dahl, sabji, csatni, szamósza, és a többi egzotikus nevű étel,
amiről lehet, hogy már hallottál, sőt talán már kóstoltad is, de autentikus
elkészítésüket még biztosan nem sajátítottad el sehol!És azt tudtad, hogy az
indiai konyha egyik legnépszerűbb fűszere, a curry valójában nem is EGY fűszer,
hanem egy ezernyi módon variálható fűszerkeverék, melynek állandó alkotórésze a
chili, a mustármag, a kömény, az őrölt kurkuma és friss currylevelek?Több ezer
éves kultúrájából adódóan az indiai lakosság igen nagy hányada vegetáriánus, így
India hús nélküli konyhája nyújtja a legváltozatosabb ételeket az összes ország
közül.Ízelítő az EASE Therapy indiai főzőkurzusának
menüjéből:dahlsabjipanírnaancsatniKardamonos indiai pudingA dahl az egyik
legegyszerűbb indiai alap-étel, mely leggyakrabban sárgaborsóból vagy
vöröslencséből készül. A sikerélmény és az ízharmónia garantált!A házi sajttal
készült sabjit talán nem is kell bemutatni, hiszen aki kedveli az indiai
konyhát, már biztosan találkozott vele.A csatnit pedig nem is könnyű szavakba
önteni. Édes, de nem lekvár, savanyú, de nem savanyúság, fűszeres vagy csípős,
de nem ételízesítő, ám túl tömény ahhoz is, hogy köretként, főzelékként
egyszerre nagyobb mennyiségben fogyasszunk belőle. Nem olyan híg, mint egy
mártás és nem is krémszerű, mint egy püré, inkább darabos állagú.
Zöldségből-gyümölcsből főzik, ecettel-cukorral tartósítják. Ez az indiai
lekvárszerű finomság feldobja a legegyszerűbb rizs és tésztaételt is.A menü
végéről pedig a desszert sem maradhat ki, mely ezúttal a kardamonos indiai
puding lesz.A fantasztikus ízharmónia és a tradíciók megőrzése mellett arra is
ügyelünk, hogy az ételek az egészség jegyében legyenek összeállítva. Minden
főzési eljárás és alapanyag is ezt a célt szolgálja.És mivel India a
legszegényebb országok egyike, azon sem kell aggódnod, hogy az itt megtanult
ételek elkészítéséhez nagy kiadásokba kell verned magad, ha újra szeretnéd
megfőzni őket!Gyere hát el indiai főzőkurzusunkra, és térj haza egy csipetnyi
Indiával, hogy főzőtudományoddal elkápráztasd szeretteidet és végre bármikor
elkészíthesd indiai ételkedvenceidet otthon is!Előzetes bejelentkezés e-mailben
lehetséges, amit a vásárlást követő visszaigazolásban megtalálsz. Az ajánlat 1
fő részére szól. 10 napon belüli lemondás nem lehetséges, ez a kedvezmény
feltétele. Kurzusok választhatók hétköznap 18 órától, ill. hétvégén 11 és 17
órától.

Tovább
Adatlap
Ár: 15.290 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.12.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Varázsold az asztalra Indiát főzőkurzusunk keretében
Lehetőségek
Megosztók

Szolgáltatások rovaton belül a(z) "Varázsold az asztalra Indiát főzőkurzusunk keretében" című hirdetést látja. (fent)