GAL Q10 koenzimes lazacolaj - 250 ml
GAL Q10 koenzimes lazacolaj, 3300 mg Omega 3 + 100 mg Q10/evőkanál. Lazacolajat,
Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő. 3300mg
?3 + 100mg Q10. Tiszta és stabil, teljes spektrumú ?3-zsírsav forrás.
Összhangban a természettel. GAL Q10 koenzimes lazacolaj, 3300 mg Omega 3 + 100
mg Q10/evőkanálLazacolajat, Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat
tartalmazó étrend-kiegészítő.3300mg ?3 + 100mg Q10. Tiszta és stabil, teljes
spektrumú ?3-zsírsav forrás. Összhangban a természettel.A termék jól hasznosuló,
természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek
formájában) tartalmazza az ?3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá
koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes
tokoferolokkal (E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljesértékű
táplálékainkban is megtalálhatók. Magas természetes tokoferol- tartalmának és a
(kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így
biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az
íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes
citromolajnak, és a minőségi lazacolaj-keveréknek. Tudományos háttérAz omega-3
és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek,
ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású
hormon szerű anyagok termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6
zsírsavak túlfogyasztásából eredő egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav)
gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek
többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát
az öregedést is fokozza. Az ember genetikailag 1:1 arányhoz közeli omega-3/6
zsírsavarányra van ?tervezve?. Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a
ma élő nagyon egészséges népcsoportoké is. Sajnos a mai kevés sósvízi hal
fogyasztása és a magas omega-6 tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok
zsírjának túlfogyasztása miatt ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6
irányába (1:8 ? 1:32). Ez az eltolódás számos betegség oka. A megfelelő arány
helyreállításához a legjobb megoldás, ha jelentősen csökkentjük az omega-6-ban
dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA- és DHA-tartalmú tiszta
étrendkiegészítőket, valamint hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és
herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajok nem
megfelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van omega-3
gyanánt. Ez azonban nem, vagy csak alig alakul át az emberi szervezetben hasznos
EPA és DHA zsírsavakra.Az alga és az állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az
ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy csekély mértékben tud
átalakulni a hasznos EPA és DHA formára, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav
nevű szintén gyulladáscsökkentő hatású hasznos zsírsav kialakulását a
szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott
omega-6 zsírsav fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi
omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav
fogyasztásunkat, mert mindkettő csökkenti ennek a fontos gyulladáscsökkentő
hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem
csökkenti, sőt. Az EPA és DHA bevitel nagyobb részét érdemes tisztított
halolajat tartalmazó étrend-kiegészítőkből fedezni és csak kisebb részét tengeri
halak és herkentyűk fogyasztásából, mert a vizeink ma már nagyon szennyezettek.
Az egységnyi EPA és DHA zsírsavra jutó legalacsonyabb szennyezőanyag bevitel így
érhető el. Termékünk fejlesztésekor a fő szempontjaink a következők voltak:A
leghatásosabb omega-3 zsírsavakat (EPA, DPA és DHA) a természetben megtalálható
ún. triglicerid formában tartalmazza és ne etil-észterek formájában.Ezen
hatóanyagok nagy mennyiségét képesek legyünk a szervezetünkbe juttatni a lehető
legkevesebb szennyezőanyag kíséretében.Legyen minél gazdaságosabb, ha ahhoz nem
kell kompromisszumot kötni a hatásosság és tisztaság kárára.Legyen nagyon
stabil, kiküszöbölve a bomlékony omega-3 zsírsavak oxidációját, mind a
szervezetben, mind a tárolás során. Mindezek figyelembevételével a tisztított
halolaj mellett döntöttünk, amelyet nagy mennyiségű természetes
tokoferol-keverékkel (közismertebb nevén E-vitamin-komplex-szel) és
kámfor-mentes rozmaring-kivonattal stabilizáltunk, hogy a lehető legstabilabb
legyen. A lágyzselatin kapszulás termékek nem gazdaságosak és a megfelelő hatást
csak sok kapszula lenyelésével lehet elérni, ezért mi a kanalas formát
választottuk. Enyhe ízéről a hozzáadott természetes citromolajjal
gondoskodtunk.Termékünk literje kevesebb szennyezőanyagot tartalmaz, mint
egyetlen átlagos szardínia konzerv! A napi adagja (kb. 10ml) pedig kb 1/100
annyit, miközben kb 5x annyi omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint egy adag
szardínia vagy lazac. Azaz egységnyi omega-3 zsírsavhoz kevesebb, mint
századannyi szennyezőanyag kíséretében tudunk hozzájutni, mintha halakat
fogyasztanánk.Q10-es lazacolajunk növényi fermentációval előállított
Q10-koenzimet is tartalmaz, mely a mai kutatások alapján a legmegfelelőbb forma.
Mivel bő olajban van oldva (10ml-ben van 100 mg), ezért a Q10 felszívódása is
kiváló. A Q10 hasznosulását ráadásul a termékben lévő citromolajban
természetesen jelenlévő magas d-limonén tartalom is tovább segíti. Jelenleg nem
létezik természetes módszer, mellyel a Q10 hasznosulása ennél jobb lenne. (A
vízoldékonynak nevezett Q10 készítmények a mosószerhez hasonló mesterséges
anyaggal vannak vízoldékonnyá téve, más fokozott felszívódású Q10 termékekben
pedig a bélfal szerkezetét megváltoztató allergén szójafehérjék hozzáadásával
érik el a hatást.)A Q10 bő zsírban/olajban oldása és a d-limonén viszont
természetes módon fokozza a Q10 hasznosulását. Lehetetlen felsorolni a halolaj
fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3/6 arány és a magas EPA, DPA és DHA
zsírsavak fogyasztásának előnyeit. A kutatások által eddig talált legfontosabb
előnyei röviden: Agy és idegrendszerCsökkenti a depressziót, agressziót,
ingerlékenységet és rossz hangulatot.Segíti a tanulási folyamatokat és fejleszti
az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az agyat, különösen, ha már
terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel. Szív- és
érrendszerSegít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a szívritmust és
koleszterinszintet.Csökkenti a trombózis, stroke és infarktus kockázatát,
ahogyan a triglicerid szintet és vérnyomást is karban tartja. EgyébSegít
megelőzni a fejlődő macula degenerációt (AMD), száraz szem-szindrómát és jó
hatású a szem hajszálereire.Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva hatásosnak
találták reumás ízületi gyulladásra is.A bőr és haj egészségét, fényét segít
megtartani.A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban rövidül a DNS-lánc
végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz legpontosabb mutatója. A
Q10-koenzim szedése és a magas Q10-szint az alábbiákra jó elsősorban a kutatások
szerint:Szív- és érrendszerFokozza a véráramlást, a nitrogén-oxid szintet és
védi az ereket, véd a szívinfarktustól.A koleszterinszint csökkentő gyógyszerek
csökkentik a Q10 szintet, így a Q10 szedésével azok mellékhatása is
csökkenthető. Agy és idegrendszerJó hatású migrén, depresszió és Parkison-kór
esetén. EgyébFibromyalgia (ismeretlen eredetű izomfájdalom), rossz
spermaminőség, Peyronie-betegségHalolajunk nem tenyésztett, vadon élő, kistestű
halaktól származik (illetve a Q10 lazacolaj, pedig lazacból, ami lehet
tenyésztett lazac is, vadon élő is illetve ezek keveréke is lehet). Az
alapanyagot, a tisztított halolajat és a lazacolaj-keveréket is Németországból
vesszük a német és EU-piac egyik megbízható és jelentős szereplőjétől, azonban
ez nem azt jelenti, hogy a német vizekből származna. A német partner változó
forrásokból importálja a halolajakat, attól függően, hogy a szigorú tisztasági
és minőségi előírásaiknak mikor, melyek felelnek meg a legjobban. Tehát a
tényleges származási hely változó. De nem is az számít, hogy honnan van, hanem a
minőség. Számunkra csak ez számít, azaz mindig a legjobb minőségű halolajat
választjuk, figyelembe véve a legkedvezőbb EPA+DPA+DHA-értékeket. Tehát ami a
legtisztább, és aminek a hatóanyagtartalma is magas. A másik fontos szempont,
hogy mindig triglicerid-forma legyen. Ez a természetes és hatásos forma, az
etil-észter forma, nem természetes, és kevésbé hatásos, sőt! A legtöbb kapszulás
halolaj sajnos etil-észter-alapanyagú, és ez az üveges változatoknál sem ritka.
Halolajunk tisztasága példaértékű, a halolajakra jellemző szennyezőanyagok
mennyisége detektálható mérték alatt van, egyszersmind minden esetben jóval az
EU határérték alatt. (Például a higany és egyéb nehézfémek mennyisége a századát
sem éri el az EU-határértékeknek, és az egyéb toxikus anyagok, mint
növényvédőszer-maradványok és hasonló vizekre jellemző szennyezőanyagok
mennyisége is tizede vagy még alacsonyabb, mint ami az EU-szabvány szerint
biztonságos.)A termék TOTOX-értéke is nagyon alacsony, 8 körül mozog.
Alkalmazás: Napi 1 evőkanál (~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is,
illetve ahogyan jólesik. GAL Q10 koenzimes lazacolaj - 250 ml1 adag: ~10 ml (1
evőkanál)~25 adagot tartalmazMegnevezés/ 1 evőkanál (~10 ml)?3-zsírsavat
összesen ebből EPA ebből DHA ebből ALA+DPA+SDA3 500 mg 1 675 mg 1 115 mg 710
mgQ10-koenzim100 mgTermészetes E-vitamin (alfa-, béta-, gamma- és
delta-tokoferolok keverékéből) 24mg ?-TE (200% RDA**)*A táblázatban szereplő
értékek +/- 5%-os pontosságúak**NRV: napi beviteli referenciaérték %-a egy
átlagos felnőtt számára. Összetevők: Tisztított lazacolaj-keverék, ubidecarenone
(növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), tokoferolokban gazdag
növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antoxidáns:
rozmaring-kivonat (kámformentes). Figyelmeztetés:A termék mindenki számára
biztonsággal fogyasztható.Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is
érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a
hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában
tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással
rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos
állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s
nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft.
valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául
szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági
versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló
írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján,
összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek
bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának
törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink
megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel
megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony
hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk. Az ajánlott
fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől
elzárva tárolandó. Forrás: niyodo.hu
Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő. 3300mg
?3 + 100mg Q10. Tiszta és stabil, teljes spektrumú ?3-zsírsav forrás.
Összhangban a természettel. GAL Q10 koenzimes lazacolaj, 3300 mg Omega 3 + 100
mg Q10/evőkanálLazacolajat, Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat
tartalmazó étrend-kiegészítő.3300mg ?3 + 100mg Q10. Tiszta és stabil, teljes
spektrumú ?3-zsírsav forrás. Összhangban a természettel.A termék jól hasznosuló,
természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek
formájában) tartalmazza az ?3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá
koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes
tokoferolokkal (E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljesértékű
táplálékainkban is megtalálhatók. Magas természetes tokoferol- tartalmának és a
(kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így
biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az
íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes
citromolajnak, és a minőségi lazacolaj-keveréknek. Tudományos háttérAz omega-3
és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek,
ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású
hormon szerű anyagok termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6
zsírsavak túlfogyasztásából eredő egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav)
gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek
többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát
az öregedést is fokozza. Az ember genetikailag 1:1 arányhoz közeli omega-3/6
zsírsavarányra van ?tervezve?. Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a
ma élő nagyon egészséges népcsoportoké is. Sajnos a mai kevés sósvízi hal
fogyasztása és a magas omega-6 tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok
zsírjának túlfogyasztása miatt ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6
irányába (1:8 ? 1:32). Ez az eltolódás számos betegség oka. A megfelelő arány
helyreállításához a legjobb megoldás, ha jelentősen csökkentjük az omega-6-ban
dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA- és DHA-tartalmú tiszta
étrendkiegészítőket, valamint hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és
herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajok nem
megfelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van omega-3
gyanánt. Ez azonban nem, vagy csak alig alakul át az emberi szervezetben hasznos
EPA és DHA zsírsavakra.Az alga és az állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az
ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy csekély mértékben tud
átalakulni a hasznos EPA és DHA formára, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav
nevű szintén gyulladáscsökkentő hatású hasznos zsírsav kialakulását a
szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott
omega-6 zsírsav fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi
omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav
fogyasztásunkat, mert mindkettő csökkenti ennek a fontos gyulladáscsökkentő
hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem
csökkenti, sőt. Az EPA és DHA bevitel nagyobb részét érdemes tisztított
halolajat tartalmazó étrend-kiegészítőkből fedezni és csak kisebb részét tengeri
halak és herkentyűk fogyasztásából, mert a vizeink ma már nagyon szennyezettek.
Az egységnyi EPA és DHA zsírsavra jutó legalacsonyabb szennyezőanyag bevitel így
érhető el. Termékünk fejlesztésekor a fő szempontjaink a következők voltak:A
leghatásosabb omega-3 zsírsavakat (EPA, DPA és DHA) a természetben megtalálható
ún. triglicerid formában tartalmazza és ne etil-észterek formájában.Ezen
hatóanyagok nagy mennyiségét képesek legyünk a szervezetünkbe juttatni a lehető
legkevesebb szennyezőanyag kíséretében.Legyen minél gazdaságosabb, ha ahhoz nem
kell kompromisszumot kötni a hatásosság és tisztaság kárára.Legyen nagyon
stabil, kiküszöbölve a bomlékony omega-3 zsírsavak oxidációját, mind a
szervezetben, mind a tárolás során. Mindezek figyelembevételével a tisztított
halolaj mellett döntöttünk, amelyet nagy mennyiségű természetes
tokoferol-keverékkel (közismertebb nevén E-vitamin-komplex-szel) és
kámfor-mentes rozmaring-kivonattal stabilizáltunk, hogy a lehető legstabilabb
legyen. A lágyzselatin kapszulás termékek nem gazdaságosak és a megfelelő hatást
csak sok kapszula lenyelésével lehet elérni, ezért mi a kanalas formát
választottuk. Enyhe ízéről a hozzáadott természetes citromolajjal
gondoskodtunk.Termékünk literje kevesebb szennyezőanyagot tartalmaz, mint
egyetlen átlagos szardínia konzerv! A napi adagja (kb. 10ml) pedig kb 1/100
annyit, miközben kb 5x annyi omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint egy adag
szardínia vagy lazac. Azaz egységnyi omega-3 zsírsavhoz kevesebb, mint
századannyi szennyezőanyag kíséretében tudunk hozzájutni, mintha halakat
fogyasztanánk.Q10-es lazacolajunk növényi fermentációval előállított
Q10-koenzimet is tartalmaz, mely a mai kutatások alapján a legmegfelelőbb forma.
Mivel bő olajban van oldva (10ml-ben van 100 mg), ezért a Q10 felszívódása is
kiváló. A Q10 hasznosulását ráadásul a termékben lévő citromolajban
természetesen jelenlévő magas d-limonén tartalom is tovább segíti. Jelenleg nem
létezik természetes módszer, mellyel a Q10 hasznosulása ennél jobb lenne. (A
vízoldékonynak nevezett Q10 készítmények a mosószerhez hasonló mesterséges
anyaggal vannak vízoldékonnyá téve, más fokozott felszívódású Q10 termékekben
pedig a bélfal szerkezetét megváltoztató allergén szójafehérjék hozzáadásával
érik el a hatást.)A Q10 bő zsírban/olajban oldása és a d-limonén viszont
természetes módon fokozza a Q10 hasznosulását. Lehetetlen felsorolni a halolaj
fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3/6 arány és a magas EPA, DPA és DHA
zsírsavak fogyasztásának előnyeit. A kutatások által eddig talált legfontosabb
előnyei röviden: Agy és idegrendszerCsökkenti a depressziót, agressziót,
ingerlékenységet és rossz hangulatot.Segíti a tanulási folyamatokat és fejleszti
az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az agyat, különösen, ha már
terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel. Szív- és
érrendszerSegít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a szívritmust és
koleszterinszintet.Csökkenti a trombózis, stroke és infarktus kockázatát,
ahogyan a triglicerid szintet és vérnyomást is karban tartja. EgyébSegít
megelőzni a fejlődő macula degenerációt (AMD), száraz szem-szindrómát és jó
hatású a szem hajszálereire.Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva hatásosnak
találták reumás ízületi gyulladásra is.A bőr és haj egészségét, fényét segít
megtartani.A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban rövidül a DNS-lánc
végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz legpontosabb mutatója. A
Q10-koenzim szedése és a magas Q10-szint az alábbiákra jó elsősorban a kutatások
szerint:Szív- és érrendszerFokozza a véráramlást, a nitrogén-oxid szintet és
védi az ereket, véd a szívinfarktustól.A koleszterinszint csökkentő gyógyszerek
csökkentik a Q10 szintet, így a Q10 szedésével azok mellékhatása is
csökkenthető. Agy és idegrendszerJó hatású migrén, depresszió és Parkison-kór
esetén. EgyébFibromyalgia (ismeretlen eredetű izomfájdalom), rossz
spermaminőség, Peyronie-betegségHalolajunk nem tenyésztett, vadon élő, kistestű
halaktól származik (illetve a Q10 lazacolaj, pedig lazacból, ami lehet
tenyésztett lazac is, vadon élő is illetve ezek keveréke is lehet). Az
alapanyagot, a tisztított halolajat és a lazacolaj-keveréket is Németországból
vesszük a német és EU-piac egyik megbízható és jelentős szereplőjétől, azonban
ez nem azt jelenti, hogy a német vizekből származna. A német partner változó
forrásokból importálja a halolajakat, attól függően, hogy a szigorú tisztasági
és minőségi előírásaiknak mikor, melyek felelnek meg a legjobban. Tehát a
tényleges származási hely változó. De nem is az számít, hogy honnan van, hanem a
minőség. Számunkra csak ez számít, azaz mindig a legjobb minőségű halolajat
választjuk, figyelembe véve a legkedvezőbb EPA+DPA+DHA-értékeket. Tehát ami a
legtisztább, és aminek a hatóanyagtartalma is magas. A másik fontos szempont,
hogy mindig triglicerid-forma legyen. Ez a természetes és hatásos forma, az
etil-észter forma, nem természetes, és kevésbé hatásos, sőt! A legtöbb kapszulás
halolaj sajnos etil-észter-alapanyagú, és ez az üveges változatoknál sem ritka.
Halolajunk tisztasága példaértékű, a halolajakra jellemző szennyezőanyagok
mennyisége detektálható mérték alatt van, egyszersmind minden esetben jóval az
EU határérték alatt. (Például a higany és egyéb nehézfémek mennyisége a századát
sem éri el az EU-határértékeknek, és az egyéb toxikus anyagok, mint
növényvédőszer-maradványok és hasonló vizekre jellemző szennyezőanyagok
mennyisége is tizede vagy még alacsonyabb, mint ami az EU-szabvány szerint
biztonságos.)A termék TOTOX-értéke is nagyon alacsony, 8 körül mozog.
Alkalmazás: Napi 1 evőkanál (~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is,
illetve ahogyan jólesik. GAL Q10 koenzimes lazacolaj - 250 ml1 adag: ~10 ml (1
evőkanál)~25 adagot tartalmazMegnevezés/ 1 evőkanál (~10 ml)?3-zsírsavat
összesen ebből EPA ebből DHA ebből ALA+DPA+SDA3 500 mg 1 675 mg 1 115 mg 710
mgQ10-koenzim100 mgTermészetes E-vitamin (alfa-, béta-, gamma- és
delta-tokoferolok keverékéből) 24mg ?-TE (200% RDA**)*A táblázatban szereplő
értékek +/- 5%-os pontosságúak**NRV: napi beviteli referenciaérték %-a egy
átlagos felnőtt számára. Összetevők: Tisztított lazacolaj-keverék, ubidecarenone
(növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), tokoferolokban gazdag
növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antoxidáns:
rozmaring-kivonat (kámformentes). Figyelmeztetés:A termék mindenki számára
biztonsággal fogyasztható.Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is
érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a
hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában
tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással
rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos
állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s
nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft.
valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául
szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági
versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló
írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján,
összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek
bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának
törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink
megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel
megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony
hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk. Az ajánlott
fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől
elzárva tárolandó. Forrás: niyodo.hu
Adatlap
Ár: | 9.215 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 62 alkalommal |
A hirdető adatai
Szépségápolási termékek rovaton belül a(z) "GAL Q10 koenzimes lazacolaj - 250 ml" című hirdetést látja. (fent)