
Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen Az élő ? azaz nyers, 43 oC fölé nem
hevített ? ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő
népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában
rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan
?energiabombát? jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi
aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk,
eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé, tisztává válik. Természetesen
mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt ételeket is. A fontos az, hogy
minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel,
megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörő
könyv.
hevített ? ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő
népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában
rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan
?energiabombát? jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi
aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk,
eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé, tisztává válik. Természetesen
mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt ételeket is. A fontos az, hogy
minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel,
megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörő
könyv.

Adatlap
Ár: | 2.560 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.04.07 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen" című hirdetést látja. (fent)