
Péksütemények nagykönyve
Péksütemények nagykönyve PÉKSÜTEMÉNYEK NAGYKÖNYVE - AZ IGAZÁN AMBICIÓZUS PÉKEK
ÉS CUKRÁSZOK BIBLIÁJA A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek
és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal
kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen
bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ
legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a
legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre
kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik
elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre. A könyv szerzői
pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos ?Franciaország Legjobb
Mestere? (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű
mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben
osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a
legmodernebb csokoládés-pisztáciás rózsaablakig elsajátíthassuk a roppanós
leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének csínját-bínját.
ÉS CUKRÁSZOK BIBLIÁJA A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek
és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal
kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen
bemutatott receptet tartalmaz. A nagy francia klasszikusokon kívül a világ
legnépszerűbb péksüteményeit is megtanulhatjuk elkészíteni a kötetből, a
legprofibbaknak pedig igazi ínyencséget kínálnak a szerzők: a MOF-versenyekre
kigondolt, látványos és magas szintű szaktudást igénylő péksüteményeik
elkészítési módját is megosztják velünk, lépésről lépésre. A könyv szerzői
pékmesterek, akik közül ketten elnyerték a rangos ?Franciaország Legjobb
Mestere? (MOF) díjat, ketten pedig több nagynevű, nemzetközi hírű
mesteriskolában adják át tudásukat. Rendkívüli tapasztalataikat ebben a kötetben
osztják meg olvasóikkal, hogy a hagyományos pain au chocolat-tól kezdve a
legmodernebb csokoládés-pisztáciás rózsaablakig elsajátíthassuk a roppanós
leveles tészták, briósok és egyéb péksütemények elkészítésének csínját-bínját.

Adatlap
Ár: | 12.290 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.02.16 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Péksütemények nagykönyve" című hirdetést látja. (fent)