![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
REMIND BOOKAZINE 2023/4 - László Krisztina (főszerk.)
BETEKINTÉS A TARTALOMBA: 28 - Varga Livius és Kiss Tibi - címlapsztori! Egy
barátság és két különleges karakter. Varga Livius és Kiss Tibi páratlan Quimby
páros teljes kitárulkozásban. 62 - A kúltura piacképes! Art is Business, avagy
ilyen a művészet és a vállalati szféra gyümölcsöző találkozása egymással. 70 -
Fischer Dani - Összefoglalni az életet! Ifjú tálentum neves felmenőkkel, aki
irodalmat és színművészetet tanul, musicalt ír és rendez, miközben kozmopolita
nomádként él. 86 - Laborból a konyhába Változóban a világ élelmezési rendszere.
Sejtalapú húsok és precíziós fermentálás. 98 - Teidő Énidő, teidő, miidő. Költői
fogalmak és jelentőségük Tompa Andrea nagy szívű írásban. 104 - Történelmi
önismeret Tudod, kik voltak a felmenőid? Ha nem, érdemes megismerni őket, mert
ott vannak minden mozdulatban, a haragodban, az örömödben, az útkeresésedben.
119 - Hitük szerint Vallási vezetők a 21. században. Mit gondol az isteni
szolgálatról a buddhista szerzetes, a zsidó rabbi, a ferences atya és a
református lelkész? 148 - A belső csend nyomában Hogyan lehet kilépni a
hétköznapok mókuskerekéből? 198 - Dinamikus duó Magyar stylistak a nemzetközi
divatvilágban. Virág Anikó és Tóth Ali sikerének nyomába eredtünk. 210 -
Szubjektív Kína Kína egy színésznő szemével. Peremartoni Krisztina saját utazási
élményeit osztotta meg. 220 - Wang Mester - Kínai konyha Magyarországon Wang
mester kalandos élete Magyarországon. A kínai konyha jeles képviselője
részletesen elmeséli, milyen volt éttermet nyitni Budapesten 25 évvel ezelőtt.
Ezen felül még autentikus receptjeit is megosztja velünk.
barátság és két különleges karakter. Varga Livius és Kiss Tibi páratlan Quimby
páros teljes kitárulkozásban. 62 - A kúltura piacképes! Art is Business, avagy
ilyen a művészet és a vállalati szféra gyümölcsöző találkozása egymással. 70 -
Fischer Dani - Összefoglalni az életet! Ifjú tálentum neves felmenőkkel, aki
irodalmat és színművészetet tanul, musicalt ír és rendez, miközben kozmopolita
nomádként él. 86 - Laborból a konyhába Változóban a világ élelmezési rendszere.
Sejtalapú húsok és precíziós fermentálás. 98 - Teidő Énidő, teidő, miidő. Költői
fogalmak és jelentőségük Tompa Andrea nagy szívű írásban. 104 - Történelmi
önismeret Tudod, kik voltak a felmenőid? Ha nem, érdemes megismerni őket, mert
ott vannak minden mozdulatban, a haragodban, az örömödben, az útkeresésedben.
119 - Hitük szerint Vallási vezetők a 21. században. Mit gondol az isteni
szolgálatról a buddhista szerzetes, a zsidó rabbi, a ferences atya és a
református lelkész? 148 - A belső csend nyomában Hogyan lehet kilépni a
hétköznapok mókuskerekéből? 198 - Dinamikus duó Magyar stylistak a nemzetközi
divatvilágban. Virág Anikó és Tóth Ali sikerének nyomába eredtünk. 210 -
Szubjektív Kína Kína egy színésznő szemével. Peremartoni Krisztina saját utazási
élményeit osztotta meg. 220 - Wang Mester - Kínai konyha Magyarországon Wang
mester kalandos élete Magyarországon. A kínai konyha jeles képviselője
részletesen elmeséli, milyen volt éttermet nyitni Budapesten 25 évvel ezelőtt.
Ezen felül még autentikus receptjeit is megosztja velünk.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 2.890 Ft |
Könyvkereső: | Otthon, lakberendezés, család |
Feladás dátuma: | 2025.02.06 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "REMIND BOOKAZINE 2023/4 - László Krisztina (főszerk.)" című hirdetést látja. (fent)