Betöltés...

Főzelékek - Kóstoló 1. - Kiss Gyula

A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek
jutnak eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a
lucskos káposzta vagy a kelkáposzta-főzelék, tavasszal a lecsó, a zsenge
zöldborsó- és zöldbabfőzelék, míg télen a száraz hüvelyesekből készített
főzelékek a legkedveltebbek. A főzelékek ízletes elkészítése azonban még a
gyakorlottabb háziasszonyoknak sem könnyű feladat.

Tovább
Adatlap
Ár: 525 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.03.08
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Főzelékek - Kóstoló 1. - Kiss Gyula
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Főzelékek - Kóstoló 1. - Kiss Gyula" című hirdetést látja. (fent)