
Főzelékek - Kóstoló 1. - Kiss Gyula
A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek
jutnak eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a
lucskos káposzta vagy a kelkáposzta-főzelék, tavasszal a lecsó, a zsenge
zöldborsó- és zöldbabfőzelék, míg télen a száraz hüvelyesekből készített
főzelékek a legkedveltebbek. A főzelékek ízletes elkészítése azonban még a
gyakorlottabb háziasszonyoknak sem könnyű feladat.
jutnak eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a
lucskos káposzta vagy a kelkáposzta-főzelék, tavasszal a lecsó, a zsenge
zöldborsó- és zöldbabfőzelék, míg télen a száraz hüvelyesekből készített
főzelékek a legkedveltebbek. A főzelékek ízletes elkészítése azonban még a
gyakorlottabb háziasszonyoknak sem könnyű feladat.

Adatlap
Ár: | 525 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.03.08 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Főzelékek - Kóstoló 1. - Kiss Gyula" című hirdetést látja. (fent)