![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Szárnyasparádé. 460 étel házi- és vadszárnyasból - Frank Júl
Hazánkban a baromfihúsok nagy része a legolcsóbb húsfajták közé tartozik. A
szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalma, energiatartalma viszont csekély,
könnyen emészthetők, ezért nemcsak az egészséges emberek, hanem a diétások is
fogyaszthatják. Ugyanazon nyersanyagból számtalan különféle étel készíthető.
Konyhakész, mélyhűtött állapotban is kapható, így feldolgozása egyszerű, gyorsan
elkészül belőle az étel, kevés munkát igényel. Ne keressék a receptek között a
jól ismert rántott csirkét, az apróléklevest és társait. A szerző olyan
finomságokat ismertet meg olvasóival, amelyek eddig ritkán kerültek az asztalra.
A legkülönfélébb és sokszor bizarrul összeválogatott fűszerekkel, ötletekkel
szinte korlátlan variációs lehetőséget ad. A parádén a házi- és vadszárnyasok
vonulnak föl: a csirke, a kacsa, a pulyka, a liba, a gyöngytyúk, a fürj, a
fogoly, a fácán stb. Ez a receptgyűjtemény, amelynek minden egyes ételéhez
szárnyashús szükséges, nem csupán arra alkalmas, hogy a leírtakat pontosan
betartva elkészítsük az ételeket, hanem további kísérletezésre is buzdít. Minden
kezdő és gyakorló háziasszonynak ajánljuk e könyvet, aki szeret finomat főzni,
és családját változatos, korszerű ételekkel kívánja meglepni.
szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalma, energiatartalma viszont csekély,
könnyen emészthetők, ezért nemcsak az egészséges emberek, hanem a diétások is
fogyaszthatják. Ugyanazon nyersanyagból számtalan különféle étel készíthető.
Konyhakész, mélyhűtött állapotban is kapható, így feldolgozása egyszerű, gyorsan
elkészül belőle az étel, kevés munkát igényel. Ne keressék a receptek között a
jól ismert rántott csirkét, az apróléklevest és társait. A szerző olyan
finomságokat ismertet meg olvasóival, amelyek eddig ritkán kerültek az asztalra.
A legkülönfélébb és sokszor bizarrul összeválogatott fűszerekkel, ötletekkel
szinte korlátlan variációs lehetőséget ad. A parádén a házi- és vadszárnyasok
vonulnak föl: a csirke, a kacsa, a pulyka, a liba, a gyöngytyúk, a fürj, a
fogoly, a fácán stb. Ez a receptgyűjtemény, amelynek minden egyes ételéhez
szárnyashús szükséges, nem csupán arra alkalmas, hogy a leírtakat pontosan
betartva elkészítsük az ételeket, hanem további kísérletezésre is buzdít. Minden
kezdő és gyakorló háziasszonynak ajánljuk e könyvet, aki szeret finomat főzni,
és családját változatos, korszerű ételekkel kívánja meglepni.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.100 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.02.06 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Szárnyasparádé. 460 étel házi- és vadszárnyasból - Frank Júl" című hirdetést látja. (fent)