![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Táplálkozástani fogalomtár - Dr. Kádas Lajos; Dr. Zajkás Gáb
A kislexikonnak is beillő kötet szakszerű fogalommagyarázatokat tartalmaz a
táplálkozástudomány tárgyköréből. A szakmai kifejezések, tudományos fogalmak
mellett a köznapi ismeretek (például alapanyagok, konyhatechnikai eljárások,
adalékok stb.) is helyet kaptak a kötetben. A fogalomtárnak nagy hasznát veszik
a felsőoktatásban a vendéglátó és dietetikus szakemberek képzésében, ugyanakkor
helye van a családi könyvespolcokon is. Az olvasmányos, közérthető stílusban
íródott fogalommagyarázatok ábécérendben sorakoznak a kötetben az acetecetsavtól
a zsírszövetig.
táplálkozástudomány tárgyköréből. A szakmai kifejezések, tudományos fogalmak
mellett a köznapi ismeretek (például alapanyagok, konyhatechnikai eljárások,
adalékok stb.) is helyet kaptak a kötetben. A fogalomtárnak nagy hasznát veszik
a felsőoktatásban a vendéglátó és dietetikus szakemberek képzésében, ugyanakkor
helye van a családi könyvespolcokon is. Az olvasmányos, közérthető stílusban
íródott fogalommagyarázatok ábécérendben sorakoznak a kötetben az acetecetsavtól
a zsírszövetig.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.100 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.02.06 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Táplálkozástani fogalomtár - Dr. Kádas Lajos; Dr. Zajkás Gáb" című hirdetést látja. (fent)