Betöltés...

Felszolgálási ismeretek II. - Dr. Csizmadia László; Dr. Oláh

Az italok felszolgálásával indító kiadvány foglalkozik az étlap-, étrend- és
árlapismerettel, valamint a rendezvények lebonyolításával. A fő témája
természetesen az ételek felszolgálása, amit részletesen, ábrákkal illusztrálva
mutat be. A felszolgáláson felül bemutatja azokat az alapvető ételkészítési
ismereteket is, amelyek a vendéglátós tanulók számára nélkülözhetetlenek.
Érdekes olvasmányokkal, kiegészítő anyagokkal színesítik a szerzők a kiadványt,
a fejezetek végén pedig ellenőrző kérdések járulnak hozzá az anyag alapos
elsajátításához.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.290 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.02.06
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Felszolgálási ismeretek II. - Dr. Csizmadia László; Dr. Oláh
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Felszolgálási ismeretek II. - Dr. Csizmadia László; Dr. Oláh" című hirdetést látja. (fent)