![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Felszolgálási ismeretek II. - Dr. Csizmadia László; Dr. Oláh
Az italok felszolgálásával indító kiadvány foglalkozik az étlap-, étrend- és
árlapismerettel, valamint a rendezvények lebonyolításával. A fő témája
természetesen az ételek felszolgálása, amit részletesen, ábrákkal illusztrálva
mutat be. A felszolgáláson felül bemutatja azokat az alapvető ételkészítési
ismereteket is, amelyek a vendéglátós tanulók számára nélkülözhetetlenek.
Érdekes olvasmányokkal, kiegészítő anyagokkal színesítik a szerzők a kiadványt,
a fejezetek végén pedig ellenőrző kérdések járulnak hozzá az anyag alapos
elsajátításához.
árlapismerettel, valamint a rendezvények lebonyolításával. A fő témája
természetesen az ételek felszolgálása, amit részletesen, ábrákkal illusztrálva
mutat be. A felszolgáláson felül bemutatja azokat az alapvető ételkészítési
ismereteket is, amelyek a vendéglátós tanulók számára nélkülözhetetlenek.
Érdekes olvasmányokkal, kiegészítő anyagokkal színesítik a szerzők a kiadványt,
a fejezetek végén pedig ellenőrző kérdések járulnak hozzá az anyag alapos
elsajátításához.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.290 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.02.06 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Felszolgálási ismeretek II. - Dr. Csizmadia László; Dr. Oláh" című hirdetést látja. (fent)