Betöltés...

Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth

Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás
követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A
tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási
rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit
kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve
hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni
a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész
táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai
sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris
képzési és vizsgakövetelményeinek. A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi
engedéllyel rendelkezik.

Tovább
Adatlap
Ár: 4.490 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.02.26
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élelmiszer- biztonság és higiénia a vendéglátásban - Horváth" című hirdetést látja. (fent)