Betöltés...

Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szerví

A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és
trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos
vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kanalazzák
komótosan az aranyló húslevest, a vendégnek még mindig legalább annyira fontos
az ember, aki fogadja őt, és a mód, ahogy az ételt kapja, mint a fogás maga. A
ma pincére - ha igényes a hivatására - az alapok ismeretén túl lépést tart a kor
változásaival, a szakma fejlődésével. A szakmai oktatásban is követni kell a
legújabb irányzatokat, ezért korszerűsítettük a 2016 augusztusában megjelent
követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című
tankönyvünket. A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti
tudásanyaggal a vendéglátás hagyományaitól kezdve a
gyakorlati-higiéniai-munkaszervezési szempontokon és az ?ideális? pincérkedésen
át az üzleti vacsorák kívánalmainak, a modern üzlettípusok jellemzőinek
megismertetéséig. A könyv hangsúlyos részét képezi az étel- és italismeret, a
rendezvényszervezés, az adminisztráció és a szállodai szobaszolgáltatás is.

Tovább
Adatlap
Ár: 8.600 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.02.26
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szerví
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szerví" című hirdetést látja. (fent)