![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a
mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az
élelmiszerek és az ételek minőségének megőrzését biztosító törvényeket és
előírásokat, ezen belül a HACCP rendszer alapjait és alapelveit. Az élelmiszerek
fő csoportjain belül a tej és termékei, a hús és a húsipari termékek, a halak, a
gabonafélék és termékeik, a sütőipari termékek, a természetes édesítőszerek, az
étkezési zsiradékok, a zöldségfélék, a gyümölcsök jellemzőit ismerteti. A kávé,
a tea és a kakaó feldolgozásáról, készítésének szabályairól, valamint az
ételkészítés segédanyagairól is szó esik.
mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az
élelmiszerek és az ételek minőségének megőrzését biztosító törvényeket és
előírásokat, ezen belül a HACCP rendszer alapjait és alapelveit. Az élelmiszerek
fő csoportjain belül a tej és termékei, a hús és a húsipari termékek, a halak, a
gabonafélék és termékeik, a sütőipari termékek, a természetes édesítőszerek, az
étkezési zsiradékok, a zöldségfélék, a gyümölcsök jellemzőit ismerteti. A kávé,
a tea és a kakaó feldolgozásáról, készítésének szabályairól, valamint az
ételkészítés segédanyagairól is szó esik.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.890 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.02.06 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára " című hirdetést látja. (fent)