Betöltés...

Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mester

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói
sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és
színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a
21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas
mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg
a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Tovább
Adatlap
Ár: 7.190 Ft
Könyvkereső: Szakkönyv
 
Feladás dátuma: 2025.01.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mester
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mester" című hirdetést látja. (fent)