![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mester
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói
sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és
színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a
21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas
mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg
a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és
színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a
21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas
mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg
a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 7.190 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2025.01.31 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mester" című hirdetést látja. (fent)