A trilógia ízei
?Frau Schwenk, a szakácsnő robogott be az étkezőbe, és az asztalra tette a
frissen sült kalácsokat. A forró barhesz illata azonnal betöltötte a szobát.?
Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívű családtörténet, izgalmas kémregény
és utazás számos ország földjén, hanem csupa szín, illat és forma, sőt, még az
ínycsiklandó sütemények ízét is a szánkban érezhetjük. A mesélő a szöveg
megannyi rétegéből festi meg a hangulatot, és mutatja be a magával ragadó
cselekmények környezetét. A finomabbnál finomabb falatok készítője, Frau
Schwenk, a Winter család hűséges szakácsnője kulcsfigura a főszereplő, Zarah és
nővére, Edel életében, hiszen a megmenekülésüket köszönhetik neki. Az ő
történetük a regény lapjain elevenedik meg. Ebben a kötetben pedig Frau Schwenk,
Zarah és családja, valamint barátai által készített és szeretett ínycsiklandó
sütemények egész sora jelenik meg Náray Tamás tolmácsolásában. A szereplők
utazásai nyomán megízlelhetjük Németország, Olaszország, Anglia és Izrael
legjellemzőbb édességeit. A közel félszáz receptet Kaszás Gergely gyönyörű fotói
és László Ágnes egyedi, korhű tálalása keltik életre.
frissen sült kalácsokat. A forró barhesz illata azonnal betöltötte a szobát.?
Náray Tamás Zarah-trilógiája nemcsak nagy ívű családtörténet, izgalmas kémregény
és utazás számos ország földjén, hanem csupa szín, illat és forma, sőt, még az
ínycsiklandó sütemények ízét is a szánkban érezhetjük. A mesélő a szöveg
megannyi rétegéből festi meg a hangulatot, és mutatja be a magával ragadó
cselekmények környezetét. A finomabbnál finomabb falatok készítője, Frau
Schwenk, a Winter család hűséges szakácsnője kulcsfigura a főszereplő, Zarah és
nővére, Edel életében, hiszen a megmenekülésüket köszönhetik neki. Az ő
történetük a regény lapjain elevenedik meg. Ebben a kötetben pedig Frau Schwenk,
Zarah és családja, valamint barátai által készített és szeretett ínycsiklandó
sütemények egész sora jelenik meg Náray Tamás tolmácsolásában. A szereplők
utazásai nyomán megízlelhetjük Németország, Olaszország, Anglia és Izrael
legjellemzőbb édességeit. A közel félszáz receptet Kaszás Gergely gyönyörű fotói
és László Ágnes egyedi, korhű tálalása keltik életre.
Adatlap
Ár: | 6.990 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.01.07 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "A trilógia ízei" című hirdetést látja. (fent)