Otthon, piték, napsütés
Egy finom pite bármelyik évszakban megkoronázhatja a napunkat, megédesítheti a
családi együttlét pillanatait, lenyűgözheti a barátokat.Titka a gondosan
összeállított tészta, a kreatívan variálható töltelék, no meg a szív és a lélek,
amivel készítik.Kerek Brigi pités könyve izgalmas, a szerző tippjeivel
fűszerezett recepteket ajánl a friss tavaszi változatoktól a könnyű nyári
ínyencségeken keresztül a melengető őszi és egyszerűen összeállítható téli
finomságokig. Kipróbálhatjuk, mi sül ki a fanyar rebarbara és az édes eper
párosításából, mi a titka a jó sárgabarackos-joghurtos galette-nek és a nagyi
almás pitéjének, milyen ízélményt nyújt a sütőtökös quiche kecskesajttal
megfejelve, vagy hogyan bolondítja meg egy kis forralt bor, netán rozépezsgő a
tölteléket.A gazdagon illusztrált könyv tálcán kínálja nekünk az alap
pitetészták elkészítésének fortélyait, figyelemmel a nemzetközi gasztronómiai
palettára, de praktikus tanácsokat kapunk ahhoz is, hogy milyen konyhai
eszközöket célszerű választani egy pite sikeres elkészítéséhez. A könyv végén
kisokos segít eligazodni a különböző nemzetek inspiráló variációi között: vajon
mi a különbség az édes kis francia tarte, a forró amerikai pie és a vagány olasz
crostata között.
családi együttlét pillanatait, lenyűgözheti a barátokat.Titka a gondosan
összeállított tészta, a kreatívan variálható töltelék, no meg a szív és a lélek,
amivel készítik.Kerek Brigi pités könyve izgalmas, a szerző tippjeivel
fűszerezett recepteket ajánl a friss tavaszi változatoktól a könnyű nyári
ínyencségeken keresztül a melengető őszi és egyszerűen összeállítható téli
finomságokig. Kipróbálhatjuk, mi sül ki a fanyar rebarbara és az édes eper
párosításából, mi a titka a jó sárgabarackos-joghurtos galette-nek és a nagyi
almás pitéjének, milyen ízélményt nyújt a sütőtökös quiche kecskesajttal
megfejelve, vagy hogyan bolondítja meg egy kis forralt bor, netán rozépezsgő a
tölteléket.A gazdagon illusztrált könyv tálcán kínálja nekünk az alap
pitetészták elkészítésének fortélyait, figyelemmel a nemzetközi gasztronómiai
palettára, de praktikus tanácsokat kapunk ahhoz is, hogy milyen konyhai
eszközöket célszerű választani egy pite sikeres elkészítéséhez. A könyv végén
kisokos segít eligazodni a különböző nemzetek inspiráló variációi között: vajon
mi a különbség az édes kis francia tarte, a forró amerikai pie és a vagány olasz
crostata között.
Adatlap
Ár: | 5.215 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.18 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Otthon, piték, napsütés" című hirdetést látja. (fent)