Hal, mindenestül
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak
elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül
című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni
véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval
pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és
haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra
bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást,
ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.
elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül
című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni
véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval
pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és
haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra
bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást,
ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.
Adatlap
Ár: | 18.999 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.18 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Hal, mindenestül" című hirdetést látja. (fent)