Szuvidálás könnyedén
Szuvidálás könnyedén Könnyen kivitelezhető receptek - gasztroélmény felsőfokon
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos
hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket
fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is
válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal
örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén
változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a
mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel
a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A
receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás
technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak
egyaránt. Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás
közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik
szánkban az ízletes falat. *** VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS
KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS
CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI
*** CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik
szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com
weboldalon osztja meg receptjeit. 100-NÁL IS TÖBB RECEPT OTTHONI VACSORÁKHOZ
zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit
desszerttel és koktéllal koronázunk meg SOUS VIDE ALAPOK az alapvető technikák
bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve A BEVÁLLALÓSABBAKNAK NÉHÁNY
IZGALMASABB RECEPT grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc
készítéséhez PRAKTIKUS TÁBLÁZATOK a főzési idő és az ideális hőfok
megválasztásához
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos
hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket
fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is
válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal
örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén
változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a
mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel
a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A
receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás
technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak
egyaránt. Bármelyiket is készítsük el a 140, harmonikusan összeállított fogás
közül, Michelin-csillagos étteremben érezhetjük magunkat, amikor szétomlik
szánkban az ízletes falat. *** VÁLTOZATOS RECEPTEK: ZÖLDSÉGES, HALLOUMI SAJTOS
KEBAB * SZÁRÍTOTT AHI TONHAL WASABIVAL * ROZMARINGOS BORJÚBORDA * FÖLDIMOGYORÓS
CSIRKESATAY * KONFITÁLT KACSA * SÓS KARAMELLÁS SAJTTORTA * ESZPRESSZÓ MARTINI
*** CAREY COPELING londoni séf a sous vide szerelmese. 2015 óta kísérletezik
szuvidálással és foglalkozik receptírással. Ínyenc követőivel a sousveats.com
weboldalon osztja meg receptjeit. 100-NÁL IS TÖBB RECEPT OTTHONI VACSORÁKHOZ
zöldség, hal, tenger gyümölcsei, vörös hús, szárnyasok felhasználásával, amit
desszerttel és koktéllal koronázunk meg SOUS VIDE ALAPOK az alapvető technikák
bemutatása, újabb praktikákkal kiegészítve A BEVÁLLALÓSABBAKNAK NÉHÁNY
IZGALMASABB RECEPT grillezett polip, piri-piri kappanszárny, őzgerinc
készítéséhez PRAKTIKUS TÁBLÁZATOK a főzési idő és az ideális hőfok
megválasztásához
Adatlap
Ár: | 4.390 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.22 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Szuvidálás könnyedén" című hirdetést látja. (fent)