Betöltés...

Gyümölcsfélék a táplálkozásban

Gyümölcsfélék a táplálkozásban Jelen írás több mint hetven éve íródott, de
minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében. A
gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók
fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és
szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította,
hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is
rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és
az egészség fenntartásában. A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és
nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.090 Ft
Könyvkereső: EGYÉB
 
Feladás dátuma: 2024.11.12
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Gyümölcsfélék a táplálkozásban" című hirdetést látja. (fent)