Finom hentesáruk könyve
Finom hentesáruk könyve A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak
ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző
húskészítményekkel kapcsolatban. Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos
receptet tartalmaz. A kötet érdekessége az, hogy a húsok tartósításától, a
különböző kolbász- és szalámifélék és egyéb felvágottak, mint például a hurkák,
a disznósajtok és a szalonnák elkészítésének módjáról ad kimerítő
felvilágosítást. A kötet végén, önálló fejezet mutatja be a kóser hentesáruk,
valamint a lóhúsáruk receptjeit és azok elkészítési módját. Ezért ajánljuk
mindazok számára, akik a húskészítmények kedvelői és érdeklődnek a hentesipar
titkai iránt.
ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző
húskészítményekkel kapcsolatban. Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos
receptet tartalmaz. A kötet érdekessége az, hogy a húsok tartósításától, a
különböző kolbász- és szalámifélék és egyéb felvágottak, mint például a hurkák,
a disznósajtok és a szalonnák elkészítésének módjáról ad kimerítő
felvilágosítást. A kötet végén, önálló fejezet mutatja be a kóser hentesáruk,
valamint a lóhúsáruk receptjeit és azok elkészítési módját. Ezért ajánljuk
mindazok számára, akik a húskészítmények kedvelői és érdeklődnek a hentesipar
titkai iránt.
Adatlap
Ár: | 2.791 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Finom hentesáruk könyve" című hirdetést látja. (fent)