Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A
VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen bemutatja az egyes vitaminokat
és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó
élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és
megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és
melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a vegánok, speciális étrenden
élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes
életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre; - számos jó
tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok
kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a
leggyakoribb egészségügyi problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált
dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It?s a Veg World After All (A
világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200
recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200
recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és
receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással
kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen bemutatja az egyes vitaminokat
és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó
élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és
megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és
melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a vegánok, speciális étrenden
élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes
életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre; - számos jó
tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok
kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a
leggyakoribb egészségügyi problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált
dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It?s a Veg World After All (A
világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200
recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200
recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és
receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással
kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
Adatlap
Ár: | 3.490 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.12 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben" című hirdetést látja. (fent)