Betöltés...

Kreatív desszertiskola ? 25 különleges desszert, 35 alaprece

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és
maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak
képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző
desszertköltemények elkészítésére. Ötvös Zsuzsanna, a könyv szerzője, maga is
hobbicukrászként kezdte, és pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes
amatőrből igazi mesterré.Ez a könyv 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az
alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és
textúrájú ? akár gluténmentes ? piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A
szerző az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is
összeállít. A jól követhető leírások és a látványos fázisfotók jelentősen
megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és
kizárják a hibalehetőségeket.A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk
játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az
alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek
tárházává. Legyen szó egy gyors hétköznapi desszertről vagy egy különleges
alkalomra szánt édességről, ebben a könyvben minden alkalomra találhatsz
megfelelő receptet.A könyv különlegessége, hogy a francia cukrászat alapjaira
épülő desszertek készítéséhez nyújt segítséget, ami egyedülállóvá teszi a hazai
piacon. Az alapreceptek és a kreatív ötletek kombinálásával te is létrehozhatod
saját desszertremekeidet, amelyekkel garantáltan lenyűgözöd majd a
vendégeidet.Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak
tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával
ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom
néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és
tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen
vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.Ez a
könyv nemcsak a technikai tudásodat fejleszti, hanem inspirál is, hogy merj
kísérletezni és új dolgokat kipróbálni a konyhában. Az alapreceptek
egyszerűségük ellenére rendkívül sokféleképpen variálhatók, így mindig találsz
bennük új és izgalmas lehetőségeket.Miért pont ez a termék? Különleges
desszertek készítése hobbicukrászoknak és kezdőknek Jól követhető, lépésről
lépésre útmutatók Kreatív alapreceptek és ötletek Francia cukrászat alapjaira
épülő technikák Inspiráló és praktikus tartalomFelhasználási tippek: Készítsd el
a család kedvenc desszertjét egy ünnepi vacsorára Lepd meg barátaidat egy
különleges édességgel egy összejövetelen Próbáld ki az alaprecepteket és variáld
őket kedved szerint Készíts látványos tortákat és mousse-kat különleges
alkalmakra Használj kreatív bevonókat és krémeket a desszertek
díszítéséreFelhasználási alkalmak: Családi vacsorák Baráti összejövetelek Ünnepi
alkalmak Születésnapi bulik Hétvégi sütögetésekKönyv tartalma: 1 db Kreatív
desszertiskola könyv 25 különleges desszert recept 35 alaprecept lépésről
lépésre leírással Látványos fázisfotók Kreatív ötletek és tippekVásárold meg a
Kreatív desszertiskola könyvet, és fedezd fel a végtelen lehetőségeket a
desszertek világában! Készítsd el a család új kedvencét, és tedd emlékezetessé a
különleges alkalmakat ezekkel az izgalmas receptekkel!

Tovább
Adatlap
Ár: 7.499 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.08.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Kreatív desszertiskola ? 25 különleges desszert, 35 alaprece
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Kreatív desszertiskola ? 25 különleges desszert, 35 alaprece" című hirdetést látja. (fent)