Funky kaják
Funky kaják Rengeteg csodálatos élelmiszer van, amelyeket nyugodt szívvel
ehetünk a legszigorúbb diéta esetén is! Fontos ezt látni, hiszen az
életmódváltásba sokan azért nem vágnak bele, mert attól tartanak, hogy ezentúl
már soha semmi jót nem fognak tudni enni... Akik mégis elkezdik, eleinte gyakran
bizonytalanok: most akkor mit ehetnek, mit nem? Nos, mindenkinek stabil
kiindulópont lehet, hogy mindennapos étkezéseink magas tápanyagtartalmú
alapanyagokra épüljenek, és a lehető legkevesebb ultrafeldolgozott élelmiszert
tartalmazzák. A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem
része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira - számos
népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek
szentelte - sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet
vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag
viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem
érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával. Ahogy az életem egyéb
területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos,
teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem
jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák
és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni. VAN
NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte,
majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha
Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű
szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az
általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.
ehetünk a legszigorúbb diéta esetén is! Fontos ezt látni, hiszen az
életmódváltásba sokan azért nem vágnak bele, mert attól tartanak, hogy ezentúl
már soha semmi jót nem fognak tudni enni... Akik mégis elkezdik, eleinte gyakran
bizonytalanok: most akkor mit ehetnek, mit nem? Nos, mindenkinek stabil
kiindulópont lehet, hogy mindennapos étkezéseink magas tápanyagtartalmú
alapanyagokra épüljenek, és a lehető legkevesebb ultrafeldolgozott élelmiszert
tartalmazzák. A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem
része. Sok iskolatársammal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira - számos
népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek
szentelte - sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet
vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag
viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem
érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával. Ahogy az életem egyéb
területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos,
teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem
jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák
és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni. VAN
NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte,
majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha
Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű
szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az
általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.
Adatlap
Ár: | 3.990 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Funky kaják" című hirdetést látja. (fent)