A gabonák titkai
A gabonák titkai A régi ősgabonafélék (tönköly, tönkebúza, alakor, kamut, árpa,
köles, kukorica, rozs) és az álgabonafélék (amaránt, hajdina, chiamag, quinoa)
ízletes változatai a klasszikus gabonáknak. Ezek a gabonák tele vannak
tápanyagokkal, finomak, és könnyű őket a mindennapi életünkbe beépíteni. A könyv
rövid áttekintést ad a legfontosabb fajták történetéről, bemutatja
hatóanyagaikat, valamint gyakorlati tanácsokat ad a gyógyító felhasználásaikról.
A kötetet ízletes és egészséges receptek egészítik ki.
köles, kukorica, rozs) és az álgabonafélék (amaránt, hajdina, chiamag, quinoa)
ízletes változatai a klasszikus gabonáknak. Ezek a gabonák tele vannak
tápanyagokkal, finomak, és könnyű őket a mindennapi életünkbe beépíteni. A könyv
rövid áttekintést ad a legfontosabb fajták történetéről, bemutatja
hatóanyagaikat, valamint gyakorlati tanácsokat ad a gyógyító felhasználásaikról.
A kötetet ízletes és egészséges receptek egészítik ki.
Adatlap
Ár: | 1.390 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.11.22 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "A gabonák titkai" című hirdetést látja. (fent)