Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei
Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei A barbecue többé már
itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy
speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült
húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen
BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg
hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami
csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf,
pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az
autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei ?
függők lettünk, még, még, még! Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a
bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a
legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon
gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a
hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen
kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá! Serényi Zsolt,
BpBARbq A BBQ tudománya három módon sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy
tanfolyamon való részvétellel. Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal
alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy
BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai
barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében.
Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ
itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy
speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült
húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen
BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg
hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami
csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf,
pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az
autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei ?
függők lettünk, még, még, még! Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a
bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a
legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon
gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a
hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen
kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá! Serényi Zsolt,
BpBARbq A BBQ tudománya három módon sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy
tanfolyamon való részvétellel. Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal
alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy
BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai
barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében.
Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ
Adatlap
Ár: | 8.790 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.28 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei" című hirdetést látja. (fent)