Betöltés...

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványo

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan könyv egy
forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsd a konyhai
folyamatokat és ezáltal kreatívabban és hatékonyabban főzhess. A könyv nem csak
a hobbiszakácsoknak, de a profi séfeknek is hasznos útmutató lehet, hiszen Dr.
Stuart Farrimond, orvosból lett élelmiszerkutató, tudományos alapokon nyugvó
válaszokat ad a leggyakoribb konyhai kérdésekre.A főzés tudománya könyvben 160
alapvető konyhai kérdésre kapsz választ. Vajon jobb zúzni vagy vágni a
fokhagymát? Hogyan őrizheted meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor érdemes
hozzáadni a zöldfűszereket az ételhez? Hogyan marad a hal szaftos sütés közben?
Ezekre és sok más kérdésre találhatsz választ ebben a csodálatos könyvben.A
könyv látványos, informatív illusztrációkkal van tele, amelyek segítenek
megérteni a különböző főzési eljárásokat, alapanyagokat és konyhai eszközöket.
Ezek az illusztrációk nem csak szépítik a könyvet, hanem praktikus segítséget is
nyújtanak a konyhában. Minden recept és tipp közérthető módon van megfogalmazva,
így bárki könnyen alkalmazhatja azokat.A főzés tudománya könyv célja, hogy
segítsen neked jobban megérteni a főzési folyamatokat és hogy magabiztosabban
mozoghass a konyhában. A kutatási eredményekkel alátámasztott tanácsok
garantáltan hasznosak lesznek, akár kezdő, akár tapasztalt szakács vagy. A könyv
szerzője, Dr. Stuart Farrimond, elismert szakértő a gasztronómia területén, és
előadásaiban, illetve írásaiban is mindig arra törekszik, hogy a tudomány és a
főzés titkaiba avassa be közönségét.Ez a könyv egy igazi szemeket nyitó élmény,
amely arra inspirál, hogy bátran kísérletezz a konyhában. A főzés tudománya
segít, hogy minden főzés örömteli és sikeres legyen. A praktikus tanácsoknak és
a látványos illusztrációknak köszönhetően minden főzési folyamat izgalmas
kalanddá válik.A főzés tudománya könyv nem csak a gasztronómia iránt
érdeklődőknek ajánlott, hanem mindenkinek, aki szeretne többet tudni a konyhai
praktikákról és trükkökről. Ez a könyv minden konyhában ott a helye, hiszen a
benne található tudás és tapasztalat segítségével minden étel mesterművé
válhat.Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be A főzés tudománya - Konyhai
praktikák izgalmasan és látványosan könyvet, hogy a következő főzésed igazi
diadal legyen. Ez a könyv nem csak a konyhai tudásodat bővíti, hanem egyúttal a
főzés örömét is megduplázza.Miért pont ez a termék? 160 konyhai kérdés
megválaszolása Tudományos alapokon nyugvó tanácsok Látványos és informatív
illusztrációk Gyakorlati tippek és trükkök Közérthető elemzésekFelhasználási
tippek: Főzz egészségesebb ételeket a zöldségek tápértékének
megőrzésével Használd a könyvet inspirációként saját kreatív
receptjeidhez Javítsd főzési technikáidat tudományos alapokon nyugvó
tanácsokkal Kísérletezz különböző főzési módszerekkel és eszközökkel Lepd meg
családodat és barátaidat izgalmas, új ételekkelFelhasználási
alkalmak: Hétköznapi főzések Ünnepi étkezések Baráti összejövetelek Főzőklubok
és workshopok Oktatóanyagként főzőiskolákbanA főzés tudománya - Konyhai
praktikák izgalmasan és látványosan könyv tartalma: 1 x 160 konyhai kérdés
megválaszolása Kutatási eredményekkel alátámasztott tanácsok Látványos
illusztrációkVásárold meg A főzés tudománya könyvet, és fedezd fel a konyhai
praktikák titkait! Tedd izgalmassá és látványossá a főzést, és kápráztasd el
szeretteidet minden egyes étkezés alkalmával!

Tovább
Adatlap
Ár: 6.999 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.07.21
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványo
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványo" című hirdetést látja. (fent)