555 Finom leves Antikvár
Szerző: Bártfai László Kiadó: Vagabund kiadó Nyelv: magyar Megjelenés: 2013
ISBN: 9789632901138 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 205 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 14 A magyar ember régi alaptétele, hogy leves nélkül nem
ülünk le az asztalhoz! A jól elkészített finom, forró leves nem terheli meg a
gyomrot, étvágygerjesztőként hat, ráhangol az ebédre, csillapítja az első
éhséget, de nem laktat, elindítja a gyomornedveket és ?helyet csinál a következő
fogásnak?. Nagyon fontos a jó kezdet az étkezéseknél, mivel egy átlagos menüben
a leves rendszerint az első helyen áll. A tartalmasabb fogást egy könnyedebb
levessel, míg egy kevésbé laktató fogást egy tartalmasabb levessel vezethetünk
be, így kímélve a gyomrunkat. Nem ajánlatos azonban csupán levessel jóllakni,
mivel nem tartalmaz annyi fontos, nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot,
rostot és fehérjét, mint a szilárd ételek. Betegek számára is gyakran ez az
egyetlen erőt adó, jóleső táplálék, az erőleves. Leveses szakácskönyvünkből
megtudhatják, hogyan készül többek között a bajai halászlé, a francia
hagymaleves, a kapros húsgombóc leves és a magyaros gulyásleves.
ISBN: 9789632901138 Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT Oldalszám: 205 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 14 A magyar ember régi alaptétele, hogy leves nélkül nem
ülünk le az asztalhoz! A jól elkészített finom, forró leves nem terheli meg a
gyomrot, étvágygerjesztőként hat, ráhangol az ebédre, csillapítja az első
éhséget, de nem laktat, elindítja a gyomornedveket és ?helyet csinál a következő
fogásnak?. Nagyon fontos a jó kezdet az étkezéseknél, mivel egy átlagos menüben
a leves rendszerint az első helyen áll. A tartalmasabb fogást egy könnyedebb
levessel, míg egy kevésbé laktató fogást egy tartalmasabb levessel vezethetünk
be, így kímélve a gyomrunkat. Nem ajánlatos azonban csupán levessel jóllakni,
mivel nem tartalmaz annyi fontos, nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot,
rostot és fehérjét, mint a szilárd ételek. Betegek számára is gyakran ez az
egyetlen erőt adó, jóleső táplálék, az erőleves. Leveses szakácskönyvünkből
megtudhatják, hogyan készül többek között a bajai halászlé, a francia
hagymaleves, a kapros húsgombóc leves és a magyaros gulyásleves.
Adatlap
Ár: | 699 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 11 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "555 Finom leves Antikvár" című hirdetést látja. (fent)