Cserna-Szabó András, Fehér Béla - Ede ?a levesben
Szerző: Cserna-Szabó András, Fehér Béla Kiadó:Magvető Kiadó Nyelv: magyar Kiadás
éve: 2011 ISBN: 9789631429572 Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT Oldalszám: 272
oldal Méret [mm]: 165 x 235 x 30 Gasztrokrimik ?receptekkel Mindannyian Mikszáth
hasából bújtunk elő, vallják a könyv szerzői. Aki ismeri Cserna-Szabó András és
Fehér Béla eddigi munkásságát, nem igazán lepődik meg azon, hogy most közös
erővel, emberesen belecsaptak a lecsóba, hiszen mindketten tiszteletbeli
nagykövetek Kulináriában. Boszorkánykonyhájuk jótékony, zsírpárás félhomályában
ugyanis kifőzték a gasztrokrimi sikkes és fantasztikus receptjét. Így szól: végy
két gourmand írót, az egyik nyomozzon régi receptek, elfeledett ízek, konyhák és
történetek után, a másik legyen hamvasi ihletettségű gasztrozófus, de a
legfontosabb: mindkettő szeressen enni, és még inkább beszélni, írni az evésről!
Ha meglelted őket valamelyik füstös, békebeli kiskocsmában, keverd össze őket,
és várj, amíg az ízek összeérnek. És milyen élményben lesz részed végül, kedves
Vendég? Megismered a magyar konyhaművészet történetét a kezdetektől napjainkig,
az összes igaz és városi legendát, nagyevő színészek, írók és írófeleségek
anekdotáit, mindezt olyan könnyed stílusban előadva, csuklóból, ahogyan csak a
nagymamák képesek a legbonyolultabb ételcsodákat elkészíteni. Egy biztos:
olvasás közben többször is kirámolod majd a hűtőt, a kamrát, kifosztod a sarki
közértet, a piaci kofát, az éjjel-nappalit, mert a recepteket garantáltan ki
fogod próbálni. Fogyókúrázóknak ellenjavallt!
éve: 2011 ISBN: 9789631429572 Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT Oldalszám: 272
oldal Méret [mm]: 165 x 235 x 30 Gasztrokrimik ?receptekkel Mindannyian Mikszáth
hasából bújtunk elő, vallják a könyv szerzői. Aki ismeri Cserna-Szabó András és
Fehér Béla eddigi munkásságát, nem igazán lepődik meg azon, hogy most közös
erővel, emberesen belecsaptak a lecsóba, hiszen mindketten tiszteletbeli
nagykövetek Kulináriában. Boszorkánykonyhájuk jótékony, zsírpárás félhomályában
ugyanis kifőzték a gasztrokrimi sikkes és fantasztikus receptjét. Így szól: végy
két gourmand írót, az egyik nyomozzon régi receptek, elfeledett ízek, konyhák és
történetek után, a másik legyen hamvasi ihletettségű gasztrozófus, de a
legfontosabb: mindkettő szeressen enni, és még inkább beszélni, írni az evésről!
Ha meglelted őket valamelyik füstös, békebeli kiskocsmában, keverd össze őket,
és várj, amíg az ízek összeérnek. És milyen élményben lesz részed végül, kedves
Vendég? Megismered a magyar konyhaművészet történetét a kezdetektől napjainkig,
az összes igaz és városi legendát, nagyevő színészek, írók és írófeleségek
anekdotáit, mindezt olyan könnyed stílusban előadva, csuklóból, ahogyan csak a
nagymamák képesek a legbonyolultabb ételcsodákat elkészíteni. Egy biztos:
olvasás közben többször is kirámolod majd a hűtőt, a kamrát, kifosztod a sarki
közértet, a piaci kofát, az éjjel-nappalit, mert a recepteket garantáltan ki
fogod próbálni. Fogyókúrázóknak ellenjavallt!
Adatlap
Ár: | 2.490 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Feladás dátuma: | 2025.02.06 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Cserna-Szabó András, Fehér Béla - Ede ?a levesben" című hirdetést látja. (fent)