Betöltés...

A cukrászat magasiskolája

A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált
cukrászreceptjével A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb
recepteket: - a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet,
Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron), - a
könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval
töltve, muffin mangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma
Tatin módra), - az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke
csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával,
vaníliás kocka cukrozott árvácskával). A kötet végül bemutatja a cukrászat
nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit. Valamennyi
recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez,
egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget. A Le
Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi
cukrászséffé váljanak. Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu a
konyhaművészet és vendéglátás-menedzsment legfőbb, világszerte elterjedt
hálózata. A konyhaművészeti képzések palettáján mind a szakmabeliek, mind a
lelkes amatőrök megtalálják a számukra megfelelőt. Az oktató konyhaséfek
valamennyien nagy nemzeti és nemzetközi versenyek díjnyertes résztvevői, akiknek
szívügye, hogy másokkal is megosszák a hivatásuk iránt érzett szenvedélyt, és
átadják tudásukat a világ minden tájáról érkező hallgatóknak.

Tovább
Adatlap
Ár: 11.180 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A cukrászat magasiskolája
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A cukrászat magasiskolája" című hirdetést látja. (fent)