![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Dr. Andrási Nóra - Mindenmentes 2.
Hamarosan megjelenik a BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozatának következő
darabja, a 2016-ban kiadott nagy sikerű Mindenmentes kötet második része. Az
első szakácskönyv hazai olvasói sikere után - melyet idén egy rangos nemzetközi
versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on elért két harmadik helyezés
koronázott a vegán és a diétás könyvek kategóriájában - az új kötet is azt
szeretné bemutatni, hogy a Mindenmentes korántsem az ízek, a zamatok hiányát,
hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból készült ételeket
jelenti a mindennapokban. Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és kutató Dr.
Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója újabb 70 receptet gyűjtött
össze a cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a 160 gramm
szénhidrá- tos diétába illeszthető, és vegán ételekhez. A receptek a házilag
készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett könnyen elkészíthető útravalókat,
hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket sorakoztatnak fel,
az allergének okán külön jelölve a magmentes és szójamentes ételeket. Az
elkészítésben segítenek a jól strukturált leírások és a jelölt elkészítési idő,
a szerző tippjei pedig a recepteken kívül egy külön fejezetben is helyet kaptak.
Dr. Andrási Nóra egymást kiegészítő, személyes példán alapuló könyvei nemcsak
azoknak segítenek, akiknek száműzniük kell az étrendjéből bizonyos
alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, de örömmel, kockázatok nélkül
szeretnének alkotni a konyhában, hanem olyan olvasóknak is inspirációként
szolgálnak, akiket szerencsés módon nem érint a táplálékallergia, de szeretnének
egészségesebben, tudatosabban táplálkozni, aktív életet élni, vagy a vegán
konyha világával ismerkedni.
darabja, a 2016-ban kiadott nagy sikerű Mindenmentes kötet második része. Az
első szakácskönyv hazai olvasói sikere után - melyet idén egy rangos nemzetközi
versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on elért két harmadik helyezés
koronázott a vegán és a diétás könyvek kategóriájában - az új kötet is azt
szeretné bemutatni, hogy a Mindenmentes korántsem az ízek, a zamatok hiányát,
hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból készült ételeket
jelenti a mindennapokban. Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és kutató Dr.
Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója újabb 70 receptet gyűjtött
össze a cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a 160 gramm
szénhidrá- tos diétába illeszthető, és vegán ételekhez. A receptek a házilag
készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett könnyen elkészíthető útravalókat,
hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket sorakoztatnak fel,
az allergének okán külön jelölve a magmentes és szójamentes ételeket. Az
elkészítésben segítenek a jól strukturált leírások és a jelölt elkészítési idő,
a szerző tippjei pedig a recepteken kívül egy külön fejezetben is helyet kaptak.
Dr. Andrási Nóra egymást kiegészítő, személyes példán alapuló könyvei nemcsak
azoknak segítenek, akiknek száműzniük kell az étrendjéből bizonyos
alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, de örömmel, kockázatok nélkül
szeretnének alkotni a konyhában, hanem olyan olvasóknak is inspirációként
szolgálnak, akiket szerencsés módon nem érint a táplálékallergia, de szeretnének
egészségesebben, tudatosabban táplálkozni, aktív életet élni, vagy a vegán
konyha világával ismerkedni.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 4.120 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.07.05 |
Eddig megtekintették 18 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dr. Andrási Nóra - Mindenmentes 2." című hirdetést látja. (fent)