Betöltés...

Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Cukrászati ismeretek - KP

A könyv részletesen tárgyalja: - a cukrászipari félkész termékek,
cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek,
tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények,
a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves
sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit
anyaghányad-ajánlással, - a fagylaltgyártást, - a diabetikus sütemények
jellemzőit és elkészítését, valamint - az éttermi melegtészták és az újdonságnak
számító tányérdesszertek készítését. A letölthető mellékletben található, az
egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható,
gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a
diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát. A több mint 500
szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak
számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá,
érdekessé teszik a kiadványt.

Tovább
Adatlap
Ár: 6.470 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 22 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Cukrászati ismeretek - KP
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Cukrászati ismeretek - KP" című hirdetést látja. (fent)