Borza Tibor szerk. - A Magyar Vendéglátóipari Múzeum Évkönyv
Egy fiatal szakmúzeum első Évkönyvét kapta kézhez a kedves érdeklődő olvasó. A
Magyar Vendéglátóipari Múzeum fiatalsága mellett kuriózum is sokak számára,
hiszen ilyen profillal ez idő szerint talán csak egy kis francia emlékmúzeum
dicsekedhet. Mi az oka, hogy valószínűleg elsőnek a világon a magyar
vendéglátóipari dolgozók hoztak létre vendéglátóipar-történeti múzeumot? A
magyar gasztronómia nyugodtan mondhatjuk és vallhatjuk, világhírű. A világhírt
ételeink kitűnő íze, boraink különleges tüzes zamata mellett a magyar
gasztronómia kiváló művelői, szakácsok, cukrászok és más kitűnő szakemberek
hivatásszerető tevékenysége szerezte. Ezt nemcsak megszerezni volt nehéz, de
megtartani, továbbfejleszteni sem könnyű.
Magyar Vendéglátóipari Múzeum fiatalsága mellett kuriózum is sokak számára,
hiszen ilyen profillal ez idő szerint talán csak egy kis francia emlékmúzeum
dicsekedhet. Mi az oka, hogy valószínűleg elsőnek a világon a magyar
vendéglátóipari dolgozók hoztak létre vendéglátóipar-történeti múzeumot? A
magyar gasztronómia nyugodtan mondhatjuk és vallhatjuk, világhírű. A világhírt
ételeink kitűnő íze, boraink különleges tüzes zamata mellett a magyar
gasztronómia kiváló művelői, szakácsok, cukrászok és más kitűnő szakemberek
hivatásszerető tevékenysége szerezte. Ezt nemcsak megszerezni volt nehéz, de
megtartani, továbbfejleszteni sem könnyű.
Adatlap
Ár: | 850 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2025.01.21 |
Eddig megtekintették 45 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Borza Tibor szerk. - A Magyar Vendéglátóipari Múzeum Évkönyv" című hirdetést látja. (fent)