
Nagyi és Nati szakácskönyve - Kövesdi Natália
Ez a könyv nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga.
Mindannyian tudjuk, egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban
attól függ, a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A
legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban
ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemabyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert
az gondoljuk, hogy ami egészséges, sz íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis
drága. Kövesdi Natália könyve, receptjei ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A
makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag
ízvilágát kínálja a szerző, aki családjával eggyütt évek óta e táplálkozási rend
szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről.
Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival
illusztrálja,receptgyűjteményében pedig több mint kétszáz egyszerű, könnyen és
gyorsan elkészíthető, olcsó fogást ír le, nemcsak ebédre, hanem reggelire és
vacsorára is. Az összes alapanyag - gabonaféle, zöldség, gyümölcs, hüvelyes,
olajos mag - könnyen beszerezhető. Noha a szerző megadja, melyek a
makrobiotikában az ajánlatos és a nem ajánlott ételek, mindenkire rábízza a
választás lehetőségét. Rhon Rosenthalt, tanítómesterét idézve azt mondja: aki
eddig egy héten hétszer húst evett, s ezentúl egyszer más, egészséges fogást
választ, máris sokat tett egészségéért. E szakácskönyv igaz különlegesség.
először foglalja össze és alkalmazza a mahógyar visznyokra és étkezési
hagyományokra a makrobiotikát, amit a világon milliók alkalmaznak sikerrel. Rég
várták ezt a makrobiotika hívei. Eredményesen forgathatják a vegetáriánusok, a
diétára szoruló betegek, és mindazok, akik szívesen tesznek családjuk asztalára
új, egészséges, olcsó ételeket.
Mindannyian tudjuk, egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban
attól függ, a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A
legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban
ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemabyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert
az gondoljuk, hogy ami egészséges, sz íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis
drága. Kövesdi Natália könyve, receptjei ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A
makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag
ízvilágát kínálja a szerző, aki családjával eggyütt évek óta e táplálkozási rend
szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről.
Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival
illusztrálja,receptgyűjteményében pedig több mint kétszáz egyszerű, könnyen és
gyorsan elkészíthető, olcsó fogást ír le, nemcsak ebédre, hanem reggelire és
vacsorára is. Az összes alapanyag - gabonaféle, zöldség, gyümölcs, hüvelyes,
olajos mag - könnyen beszerezhető. Noha a szerző megadja, melyek a
makrobiotikában az ajánlatos és a nem ajánlott ételek, mindenkire rábízza a
választás lehetőségét. Rhon Rosenthalt, tanítómesterét idézve azt mondja: aki
eddig egy héten hétszer húst evett, s ezentúl egyszer más, egészséges fogást
választ, máris sokat tett egészségéért. E szakácskönyv igaz különlegesség.
először foglalja össze és alkalmazza a mahógyar visznyokra és étkezési
hagyományokra a makrobiotikát, amit a világon milliók alkalmaznak sikerrel. Rég
várták ezt a makrobiotika hívei. Eredményesen forgathatják a vegetáriánusok, a
diétára szoruló betegek, és mindazok, akik szívesen tesznek családjuk asztalára
új, egészséges, olcsó ételeket.

Adatlap
Ár: | 1.490 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.07.18 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Nagyi és Nati szakácskönyve - Kövesdi Natália" című hirdetést látja. (fent)