
Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munk
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag
hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. Főfejezetek: 1. A
vágóállatok előkészítése 2. A háziszárnyasok előkészítése 3. A vadak
előkészítése 4. A halak előkészítése 5. A hidegvérű állatok előkészítése 6.
Zöldségfélék előkészítése 7. Gyümölcsfélék előkészítése 8. Fűszerek előkészítése
9. További élelmi anyagok előkészítése 10. Az előkészítés, elkészítés műveletei
hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére. Főfejezetek: 1. A
vágóállatok előkészítése 2. A háziszárnyasok előkészítése 3. A vadak
előkészítése 4. A halak előkészítése 5. A hidegvérű állatok előkészítése 6.
Zöldségfélék előkészítése 7. Gyümölcsfélék előkészítése 8. Fűszerek előkészítése
9. További élelmi anyagok előkészítése 10. Az előkészítés, elkészítés műveletei

Adatlap
Ár: | 8.499 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.07.18 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munk" című hirdetést látja. (fent)