Betöltés...

Egyszerűen fermentálj - Király Ágnes

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb
tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek
nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és
prebiotikumokat is rejtenek. KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a
Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag
hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt
tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150
receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet
kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket,
továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és
gluténmentes kovászt. Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis
mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és
italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk
egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

Tovább
Adatlap
Ár: 28.890 Ft
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2025.07.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Egyszerűen fermentálj - Király Ágnes
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Egyszerűen fermentálj - Király Ágnes" című hirdetést látja. (fent)