
A must és a bor egyszerű kezelése - Mercz Árpád
Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden
területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb
ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában. A mélyebb kémiai,
mikrobiológiai és technikai magyarázatokat mellőzve írja meg, hogy mikor, mit
mivel és hogyan tegyünk, hogy a szőlőből jóitalú bort nyerjünk. Hatodik kiadás
területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb
ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában. A mélyebb kémiai,
mikrobiológiai és technikai magyarázatokat mellőzve írja meg, hogy mikor, mit
mivel és hogyan tegyünk, hogy a szőlőből jóitalú bort nyerjünk. Hatodik kiadás

Adatlap
Ár: | 1.190 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.06.06 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A must és a bor egyszerű kezelése - Mercz Árpád" című hirdetést látja. (fent)