
Magyar Konyha - 2017. december (41. évfolyam 12. szám) - Vin
Utazás a velős csont körül - Kulináris kalandok Karinthyában - Ponty és harcsa
az ünnepi asztalon - Édes teher - Így sütnek a gádorosi Tönkölysüti műhelyében -
Szakácskönyvjgyűjtők - Pesti István, a tatai Platán étterem séfje - Jahni
László, a Kistücsök séfje - Pezsgőt a poncichtertől! - Taschner Kurt borászata -
Pezsgő élet - Mészáros Gabriella - A grúz konyha - Főzőiskola: Malac és disznó
az ünnepi asztalon - Édes teher - Így sütnek a gádorosi Tönkölysüti műhelyében -
Szakácskönyvjgyűjtők - Pesti István, a tatai Platán étterem séfje - Jahni
László, a Kistücsök séfje - Pezsgőt a poncichtertől! - Taschner Kurt borászata -
Pezsgő élet - Mészáros Gabriella - A grúz konyha - Főzőiskola: Malac és disznó

Adatlap
Ár: | 2.290 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2025.06.16 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Magyar Konyha - 2017. december (41. évfolyam 12. szám) - Vin" című hirdetést látja. (fent)