
Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mester
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói
sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és
színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a
21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas
mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg
a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és
színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a
21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas
mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg
a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Adatlap
Ár: | 7.190 Ft |
Könyvkereső: | Szakkönyv |
Feladás dátuma: | 2025.06.20 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mester" című hirdetést látja. (fent)