Dick Vivum Santoku kés recézett pengével
A Dick Vivum Santoku konyhakés, recézett pengéje kiválóan alkalmas szeletelésre
és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek
szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A Dick Vivum konyhakései a
sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez,
vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek
kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a
fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa
markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az
erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen
felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM
konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz
speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási
teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési
folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket
nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
és aprításra. Egy univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek
szeleteléshez, aprításhoz, ételek előkészítéséhez. A Dick Vivum konyhakései a
sorozatos egyformaság helyett a kézművességet képviseli. Vissza az eredethez,
vissza a kézműves munkához. A szokatlan pengeformák és a nyírfa nyelek
kombinációja olyan egyedi darabokat hoz létre, amelyek a természet erejét és a
fém szilárdságát ötvözik. A rendkívüli pengeformák harmóniában vannak a nyírfa
markolattal, és még tökéletesebb vágást tesznek lehetővé. A nyírfa az életet, az
erőt, a tartósságot és a megbízhatóságot jelképezi. Nemcsak a törzse könnyen
felismerhető, hanem a nagyon különleges faanyaga is, amely minden VIVUM
konyhakést egyedivé tesz. Nincs két egyforma markolat. A VIVUM sorozathoz
speciális, magas ötvözött acélt használnak. Ez az acél kiváló vágási
teljesítményt, kivételes keménységet és jó korrózióállóságot biztosít. Az edzési
folyamat során a pengét védőgáz alatt, 1100 °C-ra hevítik. Ezután a késeket
nitrogénben hűtik -197 °C-ra, hogy biztosítsák a kések szükséges rugalmasságát.
Adatlap
Ár: | 35.990 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.01.15 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Dick Vivum Santoku kés recézett pengével" című hirdetést látja. (fent)