Vákuumfóliázó gép - élelmiszer tartósító vákuumcsomagoló kés
Ezzel a praktikus vákuumfóliázó géppel egyszerűen megvédheti az élelmiszereket a
kiszáradástól és a nedvességvesztéstől , csökkentve ezzel az élelmiszer-romlás
esélyét. Az élelmiszer 2-3-szor hosszabb ideig megtartja frissességét. Ideális
pácolt húsok és zöldségek elkészítéséhez. Lehetővé teszi, hogy gyorsan elérje
a többórás pácolás csodálatos eredményét. Amikor a levegőt kiszívják a
tartályból, a hús vagy más termékek felszívják a tartályban lévő összes fűszert,
és ízük még jobbá válik. Lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt több órányi
hagyományos pácolás hatását érje el. Főbb jellemzők: Legyen egészségesebb,
tartósítsa ételeit vegyszermentesen! A vákuumos technológiának köszönhetően az
ételeket légmentesen le lehet zárni, tartósságuk megnő, tovább elállnak a
hűtőben, vagy a fagyasztóban. A lezárt zöldségek nehezebben veszítik el a bennük
lévő nedvességet, tovább frissek maradnak. A készételek színét, illatát is segít
megőrizni a vákuumos tárolás. Ráadásul a lezárt tasakokban tartott ételek
könnyebben és helytakarékosabban rendszerezhetőek a hűtőszekrényben. Az ételek
tartósításával nemcsak időt és pénzt spórolhat meg, de az ételpazarlás
elkerülése a környezettudatos gondolkodás első lépése! Tulajdonságok: 10 db
speciális vákuumzacskó a dobozban A zacskók tetszőleges méretre alakíthatóak
Praktikus kiegészítő hűtéshez és fagyasztáshoz is Segít frissen tartani az
alapanyagokat, készételeket Megőrzi a zöldségek, gyümölcsök frissességét,
nedvességtartalmát Használható egyszerű fóliahegesztőként, és vákuumcsomagolónak
is Környezettudatos, egészséges gondolkodás Maximális szélesség: 270 mm
Fóliahegesztés szélessége kb. 1.5 mm Maximálisan előállítható vákuum: 60kqa 90W
teljesítmény Videók a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=FmL3q1JBjnc
https://www.youtube.com/watch?v=v0iQDcA3LzM
kiszáradástól és a nedvességvesztéstől , csökkentve ezzel az élelmiszer-romlás
esélyét. Az élelmiszer 2-3-szor hosszabb ideig megtartja frissességét. Ideális
pácolt húsok és zöldségek elkészítéséhez. Lehetővé teszi, hogy gyorsan elérje
a többórás pácolás csodálatos eredményét. Amikor a levegőt kiszívják a
tartályból, a hús vagy más termékek felszívják a tartályban lévő összes fűszert,
és ízük még jobbá válik. Lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt több órányi
hagyományos pácolás hatását érje el. Főbb jellemzők: Legyen egészségesebb,
tartósítsa ételeit vegyszermentesen! A vákuumos technológiának köszönhetően az
ételeket légmentesen le lehet zárni, tartósságuk megnő, tovább elállnak a
hűtőben, vagy a fagyasztóban. A lezárt zöldségek nehezebben veszítik el a bennük
lévő nedvességet, tovább frissek maradnak. A készételek színét, illatát is segít
megőrizni a vákuumos tárolás. Ráadásul a lezárt tasakokban tartott ételek
könnyebben és helytakarékosabban rendszerezhetőek a hűtőszekrényben. Az ételek
tartósításával nemcsak időt és pénzt spórolhat meg, de az ételpazarlás
elkerülése a környezettudatos gondolkodás első lépése! Tulajdonságok: 10 db
speciális vákuumzacskó a dobozban A zacskók tetszőleges méretre alakíthatóak
Praktikus kiegészítő hűtéshez és fagyasztáshoz is Segít frissen tartani az
alapanyagokat, készételeket Megőrzi a zöldségek, gyümölcsök frissességét,
nedvességtartalmát Használható egyszerű fóliahegesztőként, és vákuumcsomagolónak
is Környezettudatos, egészséges gondolkodás Maximális szélesség: 270 mm
Fóliahegesztés szélessége kb. 1.5 mm Maximálisan előállítható vákuum: 60kqa 90W
teljesítmény Videók a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=FmL3q1JBjnc
https://www.youtube.com/watch?v=v0iQDcA3LzM
Adatlap
Ár: | 5.890 Ft |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.11.04 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Vákuumfóliázó gép - élelmiszer tartósító vákuumcsomagoló kés" című hirdetést látja. (fent)