Szilikon muffinsütő-forma - 6 adagos
Szilikon muffinsütő-forma - 6 adagos 5 / 7 cm átmérő kék A szilikon sütőformákat
változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint,
piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél
és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők
is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák
népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak. Használati
tanácsok: Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt
beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a
töltelék Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal Ha hűtött ételt készítünk,
akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki Védjük a szilikon formánkat a közvetlen
hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal A szilikon formába késsel vagy
éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt
kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni A szilikon
sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után
megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában Első használat előtt: Első
használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres
vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb
már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A szilikon sütőformák
tisztítása: A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel
elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert. A
forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem
befolyásolja. Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 şC és 250şC) jól
bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket. Anyag: szilikon
Méret: 24 x 17 x 3,7 cm Adag: 6 adagos Formaméret: alsó átmérő: 5 cm felső
átmérő: 7 cm Szín: kék
változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint,
piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél
és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és gyertyaöntők
is előszeretettel választanak szilikon formát. A szilikon sütőformák
népszerűségének titka, hogy nagy a hőállóságuk és rugalmasak. Használati
tanácsok: Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt
beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a
töltelék Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal Ha hűtött ételt készítünk,
akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki Védjük a szilikon formánkat a közvetlen
hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal A szilikon formába késsel vagy
éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt
kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni A szilikon
sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után
megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában Első használat előtt: Első
használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres
vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb
már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A szilikon sütőformák
tisztítása: A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel
elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert. A
forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem
befolyásolja. Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 şC és 250şC) jól
bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket. Anyag: szilikon
Méret: 24 x 17 x 3,7 cm Adag: 6 adagos Formaméret: alsó átmérő: 5 cm felső
átmérő: 7 cm Szín: kék
Adatlap
Ár: | 1.938 Ft |
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.11.17 |
Eddig megtekintették 35 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Szilikon muffinsütő-forma - 6 adagos" című hirdetést látja. (fent)