Netamin Fokhagyma kapszula olívaolajjal 100x
Új megjelenés, változatlan összetétel! Megújuló csomagolásainkról itt olvashatsz
bővebben >>Szívbarát olívaolajban oldott, szagtalan fokhagyma-kivonat
(100:1)Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhezSegíthet fenntartani
szív és érrendszer egészségétSegíthet fenntartani a légutak egészséges
működésétAz olívaolaj elősegíti a fokhagymában található zsíroldékony
hatóanyagok megfelelő felszívódását A szív, érrendszer és immunrendszer
támogatója több ezer éveA fokhagyma minden jótékony hatása apró kapszulába
koncentrálva. 100:1 arányú, szagtalanított kivonat formájában, szívbarát,
esszenciális zsírsavakban gazdag olívaolajban oldva. A kiváló minőségű olívaolaj
segíti a fokhagyma zsírban oldódó hatóanyagainak optimális felszívódását és
hasznosulását.1,2Ismerd meg a fokhagymát, mint gyógynövényt!A fokhagyma (Allium
sativum) évezredek óta része az emberi táplálkozásnak. Egyes források szerint
először a sumérok termesztették a Földközi-tenger partjain, több mint 5000 évvel
ezelőtt. Sokan manapság is csak fűszernövényként gondolnak rá, pedig számos
pozitív hatása van az egészségünkre ? ezeket már az ókorban is felfedezték és
Homérosz, Arisztotelész és Hippokratész is írt róluk. A világ szinte minden
táján része a hagyományos orvoslásnak. Több száz célra használják, például
légúti megbetegedések, hörghurut, asztma, fertőzések, szív és keringési
problémák ellenszereként. Több mint 200 biológiailag aktív vegyület található
benne, ám ezek közül a kéntartalmú anyagok a legfontosabbak, azon belül is a
zsíroldékony allicin.3 Baktériumölő képességéről 1858-ban Louis Pasteur számolt
be.4 Az elmúlt évtizedek vizsgálataiban antioxidáns, gyulladáscsökkentő, vírus-,
gomba- és baktériumellenes, immunerősítő, szív- és érrendszervédő hatásait
mutatták ki.5Ismerd meg fokhagyma tudományosan vizsgált hatásait!Napjainkra több
ezer kutatást elvégeztek és közzétettek a fokhagyma lehetséges pozitív
hatásairól.6 A legfontosabb, emberi klinikai vizsgálatokban is bizonyított
tulajdonságait mutatjuk be röviden.Hozzájárulhat az immunrendszer normál
működéséhezSzámos vizsgálati eredmény támasztja alá, hogy a fokhagyma
immunstimuláló, az immunválaszt serkentő hatással bírhat. Kimutatták, hogy
fokozza egyes immunsejtek (pl. makrofágok, limfociták, természetes ölősejtek,
limfociták) aktivitását, melyek elengedhetetlenek a vírusok, baktériumok és
egyéb kórokozók elpusztításához.2,7-10 Emellett fokozhatja a gyulladásgátló
IL-10 (interleukin-10) anyag termelését, csökkentheti bizonyos gyulladáskeltő
anyagok termelődését, antioxidáns hatásával védi a sejteket a szabad gyökök
okozta oxidatív stresszel szemben és növelheti a sejtvédő, méregtelenítő
glutation szintjét a szervezetben.9,11,12Segíthet fenntartani a szív és
érrendszer egészségétA fokhagyma gazdag kéntartalmú vegyületekben, melyek
nemcsak jellegzetes illatát és ízét, hanem jótékony hatásait is adják. Ezek
felelősek a szív- és érrendszerre gyakorolt hatásaiért is. 2016-ban megjelent
egy átfogó tanulmány, amely kizárólag a korábban elvégzett, kettős vak,
randomizált, placebo-kontrollos klinikai vizsgálatokat elemezte.6 A tanulmány
szerzői több tucat korábbi vizsgálat eredménye alapján arra jutottak, hogy a
fokhagyma:7-16 Hgmm-rel csökkentheti a szisztolés vérnyomást5-9 Hgmm-rel
csökkentheti a diasztolés vérnyomást7,4-29,8 mg/dl-rel csökkentheti a teljes
koleszterinszintetsegíthet lassítani a koszorúér elmeszesedésének
előrehaladásátjavíthatja az artériás merevséget mutató pulzushullám terjedési
sebesség (PWV) értékétcsökkentheti a gyulladást jelző C-reaktív protein
szintjétMindezek fontos kockázati tényezői a szív- és érrendszeri betegségeknek,
így a fokhagyma minden bizonnyal hasznos lehet ezen betegségek kialakulásának,
illetve előrehaladásának megelőzésében.Segíthet fenntartani a légutak egészséges
működésétA fokhagymát ősidők óta használják meghűléses betegségek, légzőszervi
panaszok, köhögés esetén. Olyannyira népszerű és közismert volt ezen a téren,
hogy az 1918-as nagy influenzajárvány (vagy ahogy ma is gyakran emlegetik:
spanyolnátha) idején sokan fokhagymafüzért akasztottak nyakukba, ezzel védve
magukat a fertőzéstől.4 Modern orvosi vizsgálatokban a fokhagyma valóban
ígéretesnek bizonyult a felső légúti fertőzések megelőzésében és a betegség
tüneteinek csökkentésében is. Egy kutatásban a fokhagyma 63%-kal csökkentette a
megfázás kockázatát és ha a fokhagymát szedők mégis megfáztak, akkor 70%-kal
rövidebb ideig voltak betegek, mint azok, akik hatóanyag nélküli placebót
szedtek.13 Egy másik kutatásban a fokhagyma 61%-kal rövidítette le a betegséget
és a tünetek súlyosságát is csökkentette.14Miért jó a fokhagyma kapszulában,
olívaolajjal?A fokhagyma jótékony hatásait biztosító enzimek, az allicin és
egyéb fontos vegyületek hőkezelés (azaz hosszú főzés, sütés) hatására
megsemmisülhetnek. Adódik, hogy akkor fogyasszuk nyersen a fokhagymát, ám az
erőteljes illat mellett ezzel az emésztőrendszerünknek sem teszünk jót.A Netamin
Fokhagyma kapszula olívaolajjal megőrzi a fokhagyma minden hatóanyagát! A 100:1
arányú kivonat napi adagja (1 kapszula) 1000 mg friss fokhagymának felel
meg.FONTOS! A Netamin Fokhagyma kapszula olívaolajjal 100%-ban szagtalan, így a
kellemetlen szag vagy utóíz miatt sem kell aggódnod. Emellett kis mérete miatt
nagyon könnyen lenyelhető. A fokhagyma jótékony összetevői között vízben
oldódóak és zsírban oldódóak egyaránt találhatóak. Éppen ezért mi szívbarát,
telítetlen zsírsavakat tartalmazó olívaolajban oldva biztosítjuk számodra a
fokhagyma-kivonatot ? az optimális felszívódás és hasznosulás érdekében. Termék
szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: véralvadásgátló gyógyszert szedőknél
orvosi ellenőrzés javasolt! OGYÉI szám: 28103/2022. Ez mit jelent? Azt, hogy a
termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos
Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő
készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási
követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.
bővebben >>Szívbarát olívaolajban oldott, szagtalan fokhagyma-kivonat
(100:1)Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhezSegíthet fenntartani
szív és érrendszer egészségétSegíthet fenntartani a légutak egészséges
működésétAz olívaolaj elősegíti a fokhagymában található zsíroldékony
hatóanyagok megfelelő felszívódását A szív, érrendszer és immunrendszer
támogatója több ezer éveA fokhagyma minden jótékony hatása apró kapszulába
koncentrálva. 100:1 arányú, szagtalanított kivonat formájában, szívbarát,
esszenciális zsírsavakban gazdag olívaolajban oldva. A kiváló minőségű olívaolaj
segíti a fokhagyma zsírban oldódó hatóanyagainak optimális felszívódását és
hasznosulását.1,2Ismerd meg a fokhagymát, mint gyógynövényt!A fokhagyma (Allium
sativum) évezredek óta része az emberi táplálkozásnak. Egyes források szerint
először a sumérok termesztették a Földközi-tenger partjain, több mint 5000 évvel
ezelőtt. Sokan manapság is csak fűszernövényként gondolnak rá, pedig számos
pozitív hatása van az egészségünkre ? ezeket már az ókorban is felfedezték és
Homérosz, Arisztotelész és Hippokratész is írt róluk. A világ szinte minden
táján része a hagyományos orvoslásnak. Több száz célra használják, például
légúti megbetegedések, hörghurut, asztma, fertőzések, szív és keringési
problémák ellenszereként. Több mint 200 biológiailag aktív vegyület található
benne, ám ezek közül a kéntartalmú anyagok a legfontosabbak, azon belül is a
zsíroldékony allicin.3 Baktériumölő képességéről 1858-ban Louis Pasteur számolt
be.4 Az elmúlt évtizedek vizsgálataiban antioxidáns, gyulladáscsökkentő, vírus-,
gomba- és baktériumellenes, immunerősítő, szív- és érrendszervédő hatásait
mutatták ki.5Ismerd meg fokhagyma tudományosan vizsgált hatásait!Napjainkra több
ezer kutatást elvégeztek és közzétettek a fokhagyma lehetséges pozitív
hatásairól.6 A legfontosabb, emberi klinikai vizsgálatokban is bizonyított
tulajdonságait mutatjuk be röviden.Hozzájárulhat az immunrendszer normál
működéséhezSzámos vizsgálati eredmény támasztja alá, hogy a fokhagyma
immunstimuláló, az immunválaszt serkentő hatással bírhat. Kimutatták, hogy
fokozza egyes immunsejtek (pl. makrofágok, limfociták, természetes ölősejtek,
limfociták) aktivitását, melyek elengedhetetlenek a vírusok, baktériumok és
egyéb kórokozók elpusztításához.2,7-10 Emellett fokozhatja a gyulladásgátló
IL-10 (interleukin-10) anyag termelését, csökkentheti bizonyos gyulladáskeltő
anyagok termelődését, antioxidáns hatásával védi a sejteket a szabad gyökök
okozta oxidatív stresszel szemben és növelheti a sejtvédő, méregtelenítő
glutation szintjét a szervezetben.9,11,12Segíthet fenntartani a szív és
érrendszer egészségétA fokhagyma gazdag kéntartalmú vegyületekben, melyek
nemcsak jellegzetes illatát és ízét, hanem jótékony hatásait is adják. Ezek
felelősek a szív- és érrendszerre gyakorolt hatásaiért is. 2016-ban megjelent
egy átfogó tanulmány, amely kizárólag a korábban elvégzett, kettős vak,
randomizált, placebo-kontrollos klinikai vizsgálatokat elemezte.6 A tanulmány
szerzői több tucat korábbi vizsgálat eredménye alapján arra jutottak, hogy a
fokhagyma:7-16 Hgmm-rel csökkentheti a szisztolés vérnyomást5-9 Hgmm-rel
csökkentheti a diasztolés vérnyomást7,4-29,8 mg/dl-rel csökkentheti a teljes
koleszterinszintetsegíthet lassítani a koszorúér elmeszesedésének
előrehaladásátjavíthatja az artériás merevséget mutató pulzushullám terjedési
sebesség (PWV) értékétcsökkentheti a gyulladást jelző C-reaktív protein
szintjétMindezek fontos kockázati tényezői a szív- és érrendszeri betegségeknek,
így a fokhagyma minden bizonnyal hasznos lehet ezen betegségek kialakulásának,
illetve előrehaladásának megelőzésében.Segíthet fenntartani a légutak egészséges
működésétA fokhagymát ősidők óta használják meghűléses betegségek, légzőszervi
panaszok, köhögés esetén. Olyannyira népszerű és közismert volt ezen a téren,
hogy az 1918-as nagy influenzajárvány (vagy ahogy ma is gyakran emlegetik:
spanyolnátha) idején sokan fokhagymafüzért akasztottak nyakukba, ezzel védve
magukat a fertőzéstől.4 Modern orvosi vizsgálatokban a fokhagyma valóban
ígéretesnek bizonyult a felső légúti fertőzések megelőzésében és a betegség
tüneteinek csökkentésében is. Egy kutatásban a fokhagyma 63%-kal csökkentette a
megfázás kockázatát és ha a fokhagymát szedők mégis megfáztak, akkor 70%-kal
rövidebb ideig voltak betegek, mint azok, akik hatóanyag nélküli placebót
szedtek.13 Egy másik kutatásban a fokhagyma 61%-kal rövidítette le a betegséget
és a tünetek súlyosságát is csökkentette.14Miért jó a fokhagyma kapszulában,
olívaolajjal?A fokhagyma jótékony hatásait biztosító enzimek, az allicin és
egyéb fontos vegyületek hőkezelés (azaz hosszú főzés, sütés) hatására
megsemmisülhetnek. Adódik, hogy akkor fogyasszuk nyersen a fokhagymát, ám az
erőteljes illat mellett ezzel az emésztőrendszerünknek sem teszünk jót.A Netamin
Fokhagyma kapszula olívaolajjal megőrzi a fokhagyma minden hatóanyagát! A 100:1
arányú kivonat napi adagja (1 kapszula) 1000 mg friss fokhagymának felel
meg.FONTOS! A Netamin Fokhagyma kapszula olívaolajjal 100%-ban szagtalan, így a
kellemetlen szag vagy utóíz miatt sem kell aggódnod. Emellett kis mérete miatt
nagyon könnyen lenyelhető. A fokhagyma jótékony összetevői között vízben
oldódóak és zsírban oldódóak egyaránt találhatóak. Éppen ezért mi szívbarát,
telítetlen zsírsavakat tartalmazó olívaolajban oldva biztosítjuk számodra a
fokhagyma-kivonatot ? az optimális felszívódás és hasznosulás érdekében. Termék
szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: véralvadásgátló gyógyszert szedőknél
orvosi ellenőrzés javasolt! OGYÉI szám: 28103/2022. Ez mit jelent? Azt, hogy a
termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos
Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő
készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási
követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.
Adatlap
Ár: | 3.549 Ft |
Termékek: | Vitaminok - Testépítő szerek |
Feladás dátuma: | 2024.11.11 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Kondi felszerelések rovaton belül a(z) "Netamin Fokhagyma kapszula olívaolajjal 100x" című hirdetést látja. (fent)