
Premium Natura liofilizált eper 40 g
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Vitaminokban gazdag, roppanós
gyümölcs ami kiváló snack, és desszertek díszítésére is ajánlott. A
liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy olyan eljárás, amely során a
gyümölcsből egy speciális módszerrel kivonják a vizet, így hosszú ideig
eltarthatóvá válik. A módszer lényege, hogy a gyümölcsöt először lefagyasztják,
majd egy vákuumkamrába helyezik, ahol az alacsony nyomás és a fokozatosan
emelkedő hőmérséklet hatására a gyümölcsben lévő jégkristályok elpárolognak,
anélkül, hogy folyékony halmazállapotba kerülnének. A liofilizáláshoz használt
gyümölcsöket általában akkor szüretelik le, amikor a legérettebbek, és ezután
rögtön le is fagyasztják őket, ez az oka annak, hogy tápanyagtartalmukból nem
veszítenek. Szemben az aszalt gyümölcsökkel, ahol az egyszerű dehidratálással
csak a víz 75-95%-át távolítják el, ami vitamin-veszteséggel járhat, a
liofilizálásnál ? mivel a víz majdnem teljesegészét kivonják -, ez nem fordul
elő. Összetevők: 100% liofilizált eper
tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült
termékeket NEM felhasználó üzemben készült. Vitaminokban gazdag, roppanós
gyümölcs ami kiváló snack, és desszertek díszítésére is ajánlott. A
liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy olyan eljárás, amely során a
gyümölcsből egy speciális módszerrel kivonják a vizet, így hosszú ideig
eltarthatóvá válik. A módszer lényege, hogy a gyümölcsöt először lefagyasztják,
majd egy vákuumkamrába helyezik, ahol az alacsony nyomás és a fokozatosan
emelkedő hőmérséklet hatására a gyümölcsben lévő jégkristályok elpárolognak,
anélkül, hogy folyékony halmazállapotba kerülnének. A liofilizáláshoz használt
gyümölcsöket általában akkor szüretelik le, amikor a legérettebbek, és ezután
rögtön le is fagyasztják őket, ez az oka annak, hogy tápanyagtartalmukból nem
veszítenek. Szemben az aszalt gyümölcsökkel, ahol az egyszerű dehidratálással
csak a víz 75-95%-át távolítják el, ami vitamin-veszteséggel járhat, a
liofilizálásnál ? mivel a víz majdnem teljesegészét kivonják -, ez nem fordul
elő. Összetevők: 100% liofilizált eper

Adatlap
Ár: | 1.672 Ft |
Termékek: | Vitaminok - Testépítő szerek |
Feladás dátuma: | 2025.03.24 |
Eddig megtekintették 17 alkalommal |
A hirdető adatai

Kondi felszerelések rovaton belül a(z) "Premium Natura liofilizált eper 40 g" című hirdetést látja. (fent)