
SBS Premium Flavours 50ml N-Butyric Pineapple (vajsav-ananás
SBS Premium Flavours 50ml ? Extra tömény bojli aroma ? több ízben Profik által
is használt csúcsminőségű, főzésálló aromák! Az SBS Premium Flavours aromák az
egyik legintenzívebb, legjobb minőségű aroma koncentrátumok közé tartoznak a
bojlikészítés világában. Olajbázisú, főzésálló aromák, így főzött bojlikban is
megtartják illatukat és ízüket, legalább 2 percig hőkezelés során is. Rendkívüli
töménységüknek köszönhetően egy flakon (50 ml) akár 12 kg bojlihoz elegendő, így
ezek az aromák költséghatékonyan használhatók házi bojligyártás során. Mivel
olajos bázisúak, ajánlott őket minimum 8°C-os vízhőmérsékletnél használni,
amikor az oldódásuk és illatleadásuk optimális. Ajánlott adagolás:
Bojlikészítéshez: 4?8 ml / 1 kg alapmix Diphez, pasztához, stick mixhez is
adagolható koncentráltabb hatásért Kiszerelés: 50 ml cseppentős flakon ? pontos
adagolhatóság Elérhető ízek és ajánlott használatuk: Ízesítés Aroma típusa
Ajánlott évszak Black Currant (fekete ribizli) Édes-gyümölcsös Nyári Black
Pepper & Plum (feketebors-szilva) Fűszeres-gyümölcsös Tavaszi - őszi
Frankfurter Sausage Húsos-fűszeres 4 évszakos Mackerel (makréla) Halas, büdös
Tavaszi - őszi Malay Spice (maláj fűszer) Fűszeres, karakteres Tavaszi - őszi
Thai Spice (thai fűszer) Fűszeres, enyhén édeskés Nyári Squid & Octopus
(tintahal-polip) Halas-büdös klasszikus Tavaszi - őszi N-Butyric Pineapple
(vajsav-ananász) Édes-savanyú, gyors hatású 4 évszakos N-Butyric Crab
(vajsav-rák) Büdös, étvágyfokozó 4 évszakos SBS Premium Flavours 50ml ? Extra
tömény bojli aroma ? több ízben Profik által is használt csúcsminőségű,
főzésálló aromák! Az SBS Premium Flavours aromák az egyik legintenzívebb,
legjobb minőségű aroma koncentrátumok közé tartoznak a bojlikészítés világában.
Olajbázisú, főzésálló aromák, így főzött bojlikban is megtartják illatukat és
ízüket, legalább 2 percig hőkezelés során is. Rendkívüli töménységüknek
köszönhetően egy flakon (50 ml) akár 12 kg bojlihoz elegendő, így ezek az aromák
költséghatékonyan használhatók házi bojligyártás során. Mivel olajos bázisúak,
ajánlott őket minimum 8°C-os vízhőmérsékletnél használni, amikor az oldódásuk és
illatleadásuk optimális. Ajánlott adagolás: Bojlikészítéshez: 4?8 ml / 1 kg
alapmix Diphez, pasztához, stick mixhez is adagolható koncentráltabb hatásért
Kiszerelés: 50 ml cseppentős flakon ? pontos adagolhatóság Elérhető ízek és
ajánlott használatuk: Ízesítés Aroma típusa Ajánlott évszak Black Currant
(fekete ribizli) Édes-gyümölcsös Nyári Black Pepper & Plum
(feketebors-szilva) Fűszeres-gyümölcsös Tavaszi - őszi Frankfurter Sausage
Húsos-fűszeres 4 évszakos Mackerel (makréla) Halas, büdös Tavaszi - őszi Malay
Spice (maláj fűszer) Fűszeres, karakteres Tavaszi - őszi Thai Spice (thai
fűszer) Fűszeres, enyhén édeskés Nyári Squid & Octopus (tintahal-polip)
Halas-büdös klasszikus Tavaszi - őszi N-Butyric Pineapple (vajsav-ananász)
Édes-savanyú, gyors hatású 4 évszakos N-Butyric Crab (vajsav-rák) Büdös,
étvágyfokozó 4 évszakos Miért válaszd az SBS Premium Flavours aromákat?
Főzésálló formula ? intenzív íz és illat a bojliban marad Kiemelkedő töménység ?
kevés is elég belőle Olajos bázis ? lassabb oldódás, hosszan tartó
csalogatóhatás Gazdaságos ? akár 12 kg bojlihoz elegendő Széles ízválaszték ?
jól illeszkedik minden horgászhelyzethez Szerezd be az SBS Premium Flavours
aromák egyikét a CentrumZoo.hu kínálatából, és készíts hatékony, profi minőségű
bojlikat akár otthon, akár a parton! Tökéletes választás a célzott
pontyhorgászathoz ? minden ízben, minden évszakban.
is használt csúcsminőségű, főzésálló aromák! Az SBS Premium Flavours aromák az
egyik legintenzívebb, legjobb minőségű aroma koncentrátumok közé tartoznak a
bojlikészítés világában. Olajbázisú, főzésálló aromák, így főzött bojlikban is
megtartják illatukat és ízüket, legalább 2 percig hőkezelés során is. Rendkívüli
töménységüknek köszönhetően egy flakon (50 ml) akár 12 kg bojlihoz elegendő, így
ezek az aromák költséghatékonyan használhatók házi bojligyártás során. Mivel
olajos bázisúak, ajánlott őket minimum 8°C-os vízhőmérsékletnél használni,
amikor az oldódásuk és illatleadásuk optimális. Ajánlott adagolás:
Bojlikészítéshez: 4?8 ml / 1 kg alapmix Diphez, pasztához, stick mixhez is
adagolható koncentráltabb hatásért Kiszerelés: 50 ml cseppentős flakon ? pontos
adagolhatóság Elérhető ízek és ajánlott használatuk: Ízesítés Aroma típusa
Ajánlott évszak Black Currant (fekete ribizli) Édes-gyümölcsös Nyári Black
Pepper & Plum (feketebors-szilva) Fűszeres-gyümölcsös Tavaszi - őszi
Frankfurter Sausage Húsos-fűszeres 4 évszakos Mackerel (makréla) Halas, büdös
Tavaszi - őszi Malay Spice (maláj fűszer) Fűszeres, karakteres Tavaszi - őszi
Thai Spice (thai fűszer) Fűszeres, enyhén édeskés Nyári Squid & Octopus
(tintahal-polip) Halas-büdös klasszikus Tavaszi - őszi N-Butyric Pineapple
(vajsav-ananász) Édes-savanyú, gyors hatású 4 évszakos N-Butyric Crab
(vajsav-rák) Büdös, étvágyfokozó 4 évszakos SBS Premium Flavours 50ml ? Extra
tömény bojli aroma ? több ízben Profik által is használt csúcsminőségű,
főzésálló aromák! Az SBS Premium Flavours aromák az egyik legintenzívebb,
legjobb minőségű aroma koncentrátumok közé tartoznak a bojlikészítés világában.
Olajbázisú, főzésálló aromák, így főzött bojlikban is megtartják illatukat és
ízüket, legalább 2 percig hőkezelés során is. Rendkívüli töménységüknek
köszönhetően egy flakon (50 ml) akár 12 kg bojlihoz elegendő, így ezek az aromák
költséghatékonyan használhatók házi bojligyártás során. Mivel olajos bázisúak,
ajánlott őket minimum 8°C-os vízhőmérsékletnél használni, amikor az oldódásuk és
illatleadásuk optimális. Ajánlott adagolás: Bojlikészítéshez: 4?8 ml / 1 kg
alapmix Diphez, pasztához, stick mixhez is adagolható koncentráltabb hatásért
Kiszerelés: 50 ml cseppentős flakon ? pontos adagolhatóság Elérhető ízek és
ajánlott használatuk: Ízesítés Aroma típusa Ajánlott évszak Black Currant
(fekete ribizli) Édes-gyümölcsös Nyári Black Pepper & Plum
(feketebors-szilva) Fűszeres-gyümölcsös Tavaszi - őszi Frankfurter Sausage
Húsos-fűszeres 4 évszakos Mackerel (makréla) Halas, büdös Tavaszi - őszi Malay
Spice (maláj fűszer) Fűszeres, karakteres Tavaszi - őszi Thai Spice (thai
fűszer) Fűszeres, enyhén édeskés Nyári Squid & Octopus (tintahal-polip)
Halas-büdös klasszikus Tavaszi - őszi N-Butyric Pineapple (vajsav-ananász)
Édes-savanyú, gyors hatású 4 évszakos N-Butyric Crab (vajsav-rák) Büdös,
étvágyfokozó 4 évszakos Miért válaszd az SBS Premium Flavours aromákat?
Főzésálló formula ? intenzív íz és illat a bojliban marad Kiemelkedő töménység ?
kevés is elég belőle Olajos bázis ? lassabb oldódás, hosszan tartó
csalogatóhatás Gazdaságos ? akár 12 kg bojlihoz elegendő Széles ízválaszték ?
jól illeszkedik minden horgászhelyzethez Szerezd be az SBS Premium Flavours
aromák egyikét a CentrumZoo.hu kínálatából, és készíts hatékony, profi minőségű
bojlikat akár otthon, akár a parton! Tökéletes választás a célzott
pontyhorgászathoz ? minden ízben, minden évszakban.

Adatlap
Ár: | 3.590 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Termékek: | Etetőanyagok, csalik |
Feladás dátuma: | 2025.04.26 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai

Horgászáshoz rovaton belül a(z) "SBS Premium Flavours 50ml N-Butyric Pineapple (vajsav-ananás" című hirdetést látja. (fent)