Betöltés...

SilverCrest Sous-Vide SZETT - SV 125 Maxi-Pack sous-vide vák

2 az 1-ben: sous-vide vákuumcsomagoló és főzőrúd készlet! Ez a készlet
élelmiszerek sous-vide csomagolására és főzésére szolgál. Az ételek vákuum
alatti, kíméletes elkészítéséhez, vákuumtasakban való főzéséhez használható. -
Teljesítmény: csomagoló: 125W / főzőrúd: 1000W - Erős vákuumszivattyú -
Digitális szabályzás és időzítő - LED kijelző időzítővel és aktuális
vízhőmérséklettel - Wet & SOFT program: nedves és lágyvákuum funkciók
Garancia (fogyasztóknak): 3 év A sous vide (franc . sous = alatt, vide = vákuum)
vagy vákuumos főzés egy különleges főzési módszer, amely során az elkészítendő
terméket egy előzőleg légmentesen lezárt speciális műanyag tasakban alacsony
hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg . A főzési hőmérséklet 100°C alatt van,
ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes. Az alacsony hőnek köszönhetően a
termékek molekuláris szinten lassabban változnak, ami révén a főzési eredmény
omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide főzés esetén a légmentes csomagolás
révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad, ezért a vákuum alatt főzött ételek
különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek íze is fokozódik. Ezért inkább
kevesebb fűszert használjon és adott esetben utólag fűszerezze meg az ételt.
Illatos , omlós szaftos ételek - a kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés :
Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek
titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben
használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a
ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva - ételtől függően - rövidebb -
hosszabb ideig alacsony hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel
tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A
vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit,
hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sous vide által
főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel
biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.
További előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az
alapszabály szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése
helyesen megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes
összetevők legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. SilverCrest SV 125 Maxi
Pack sous-vide vákáuumcsomagoló tulajdonágai: - Háztartási vákuumozó és fóliázó
- 125 W teljesítmény - Műanyag tasakok, tároló dobozok vákuumos lezárásához -
Optimális pl. lefagyasztás előtt - Ideális húsokhoz, gyümölcsökhöz és
zöldségekhez - Optimális nedves élelmiszerekhez, és nyomáséra érzékeny
gyümölcsökhöz is - Egyszerűen kezelhető, egyetlen gombnyomással működő, teljesen
automata készülék - Extra erős, 0,75 bar vákuumszivattyú - 125W-os forrasztó
huzal - Megmunkálási szélesség: max. 30 cm - A hegesztést és a vákuumozást jelző
ellenőrző lámpákkal - 220 - 240 V / 50 Hz bemeneti feszültség - Kábeltároló
rekesz a készülék aljában - Kábel hossza: 130 cm - Méret: 386 x 146 x 56 mm -
Súly 2 kg - A készlet erejéig fehér vagy fekete színben - Elektronikus
szabályozás - Kiszívás és lezáás egy munkafolyamatban - Erős kiszívó pumpa - 2
kontroll lámpa - Alkalmas sous-vide főzéshez - Alkalmas külső vákuumozásra is a
mellékelt tömlőkkel - Magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk - Wet
funkció: a nedves és léfús élelmiszerekhez - Soft funkció: lágyvákuumozás puha,
nyomásra érzékeny élelmiszerekhez (pl. bogyós gyümölcsök, torta... stb) Wet
funkció: Ha a tasakba nedves élelmiszert (pl. pácolt hús / hal, konyhakész,
felszeletelt zöldség / gyümölcs) helyez, az hibás hegesztést eredményezhet. A
Wet funkció bekapcsolásakor a hegesztési idő a jobb hegesztési eredmény
érdekében megnő. Soft funkció: A Soft funkció alkalmazásakor csökken a
vákuumozóerő, így a nyomásra érzékeny élelmiszerek (pl. bogyós gyümölcsök,
torta) nem nyomódnak meg. SilverCrest SSVS 1000 B2 sous-vide főzőrúd
tulajdonságai: - Sous-Vide multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz,
alacsony hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz -
Praktikus és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben
- Pontos párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95 °C között, 0,1 °C-os
lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző időzítővel és aktuális
vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős gombokkal - 99 órás és 59
perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható - Nemesacél készülékház -
Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan tárolható - Hálózati
kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm - Súlya: 2,5 kg
Főzőedény és egyéb kiegészítők nem tartozék, csak szemléltetik a termék
használatát! A csomag tartalma: - 1 db SilverCrest SV 125 vákuumcsomagoló
fóliahegesztő - 1 db SilverCrest SSVS 1000 B2 sous-vide főzőrúd - 6 db
fóliatekercs, 6 x 3 = 18 méter légbordás sous-vide fólia (3 db 28 cm széles és 3
db 22 cm széles tömlő) - 1 db 60 cm-es tömlő visszazárható tasakokhoz - 1 db 60
cm-es tömlő tárolóedényekhez - 1 db adapter nagyobb szelepátmérőjű
tárolóedényekhez - 1 db pót tömítőgyűrű - 2 db magyar nyelvű használati útmutató
(csomagolóhoz és a főzőrúdhoz külön)

Tovább
Adatlap
Ár: 54.990 Ft
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2025.01.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

SilverCrest Sous-Vide SZETT - SV 125 Maxi-Pack sous-vide vák
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gép rovaton belül a(z) "SilverCrest Sous-Vide SZETT - SV 125 Maxi-Pack sous-vide vák" című hirdetést látja. (fent)