SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális fő
- Sous Vide multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony
hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus
és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben Ez a sous
vide főzőrúd vákuumcsomagolású élelmiszerek főzésére szolgál. A sous vide (franc
. sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges főzési
módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen lezárt
speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg . A
főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes.
Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban
változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide
főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad,
ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek
íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben
utólag fűszerezze meg az ételt. Soha nem tapasztalt illatos , omlós szaftos
ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ? A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid )
főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top
Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben
használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a
ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva - ételtől függően - rövidebb -
hosszabb ideig alacsony hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel
tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A
vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit,
hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sous vide által
főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel
biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.
További előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az
alapszabály szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése
helyesen megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes
összetevők legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. Specifikációk: - Sous-Vide
multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű
pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus és
rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben - Pontos
párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95 °C között, 0,1 °C-os
lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző időzítővel és aktuális
vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős gombokkal - 99 órás és 59
perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható - Nemesacél készülékház -
Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan tárolható - Hálózati
kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm - Súlya: 2,5 kg
Figyelem! Fazék, edény nem tartozék, csak szemlélteti az eszköz használatát!
Használati utasítás
hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus
és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben Ez a sous
vide főzőrúd vákuumcsomagolású élelmiszerek főzésére szolgál. A sous vide (franc
. sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges főzési
módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen lezárt
speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg . A
főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes.
Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban
változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide
főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad,
ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek
íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben
utólag fűszerezze meg az ételt. Soha nem tapasztalt illatos , omlós szaftos
ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ? A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid )
főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top
Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben
használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a
ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva - ételtől függően - rövidebb -
hosszabb ideig alacsony hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel
tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A
vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit,
hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sous vide által
főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel
biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.
További előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az
alapszabály szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése
helyesen megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes
összetevők legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. Specifikációk: - Sous-Vide
multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű
pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus és
rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben - Pontos
párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95 °C között, 0,1 °C-os
lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző időzítővel és aktuális
vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős gombokkal - 99 órás és 59
perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható - Nemesacél készülékház -
Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan tárolható - Hálózati
kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm - Súlya: 2,5 kg
Figyelem! Fazék, edény nem tartozék, csak szemlélteti az eszköz használatát!
Használati utasítás
Adatlap
Ár: | 29.990 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Garancia: | Garanciális |
Termékek: | Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok |
Feladás dátuma: | 2024.12.20 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Háztartási gép rovaton belül a(z) "SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális fő" című hirdetést látja. (fent)