Betöltés...

SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális fő

- Sous Vide multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony
hőmérsékletű pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus
és rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben Ez a sous
vide főzőrúd vákuumcsomagolású élelmiszerek főzésére szolgál. A sous vide (franc
. sous = alatt, vide = vákuum) vagy vákuumos főzés egy különleges főzési
módszer, amely során az elkészítendő terméket egy előzőleg légmentesen lezárt
speciális műanyag tasakban alacsony hőmérsékleten vízfürdőben főzik meg . A
főzési hőmérséklet 100°C alatt van, ezért ez a módszer kifejezetten kíméletes.
Az alacsony hőnek köszönhetően a termékek molekuláris szinten lassabban
változnak, ami révén a főzési eredmény omlósabb és szaftosabb lesz . Sous-vide
főzés esetén a légmentes csomagolás révén a legtöbb íz- és tápanyag megmarad,
ezért a vákuum alatt főzött ételek különösen ízletesek. Vákuum alatt a fűszerek
íze is fokozódik. Ezért inkább kevesebb fűszert használjon és adott esetben
utólag fűszerezze meg az ételt. Soha nem tapasztalt illatos , omlós szaftos
ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ? A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid )
főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top
Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben
használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a
ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva - ételtől függően - rövidebb -
hosszabb ideig alacsony hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel
tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A
vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit,
hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sous vide által
főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel
biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.
További előnye, hogy a maghőmérséklet pontosan szabályozható, mivel az
alapszabály szerint: vízhőmérséklet = maghőmérséklet. Az ételek túlfőzése
helyesen megválasztott hőmérséklet esetén tehát szinte kizárt, mivel az egyes
összetevők legfeljebb a víz hőmérsékletét veszik fel. Specifikációk: - Sous-Vide
multifunkcionális főzőeszköz - Vákuumpároláshoz, alacsony hőmérsékletű
pároláshoz, főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz - Praktikus és
rugalmasan használható minden hőálló, legalább 15 cm magas edényben - Pontos
párolás az elektronikus hőfokszabályozás (30 - 95 °C között, 0,1 °C-os
lépésekben), valamint a vízkeringetés által - LED kijelző időzítővel és aktuális
vízhőmérséklettel - Intuitív kezelés az érzékelős gombokkal - 99 órás és 59
perces időzítő: 1 perces lépésekben állítható - Nemesacél készülékház -
Egyszerűen rögzíthető az edény szélén - Helytakarékosan tárolható - Hálózati
kábel hossza: 150 cm - Készülék mérete: 85 x 390 x 130 mm - Súlya: 2,5 kg
Figyelem! Fazék, edény nem tartozék, csak szemlélteti az eszköz használatát!
Használati utasítás

Tovább
Adatlap
Ár: 29.990 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.12.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális fő
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gép rovaton belül a(z) "SilverCrest SSVS 1000 B2 INOX Sous Vide multifunkcionális fő" című hirdetést látja. (fent)