DR.CHEN Q10 KOENZIM+OMEGA+E-VITAMIN KAPSZULA 40DB
Amikor a napi tevékenység fárasztó és a hazaút kaptatója meredekebb. A koenzim
Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron
hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi
energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi
igénybevétel esetén is. A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása,
melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen
telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA
zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének
fenntartásában. Adagolás: Napi 2×1 kapszula szedése ajánlott. Kiszerelés:
40x680mg/doboz. Halolaj A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen
telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt
jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának
és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az
optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben
található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban
az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.
Omega-3 zsírsav Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik.
Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések
kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják.
Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak
beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé
számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat
oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és
akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis
kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb
forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz
juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. Omega-3 jótékony
hatásai és szerepe Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét
mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a
szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb
építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a
szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet
is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását,
csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az
újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a
kötőszövetek és az ízületek egészségét. Összetevők: Mélytengeri halolaj,
zselatin, E-vitamin, Q10-koenzim.
Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron
hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi
energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi
igénybevétel esetén is. A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása,
melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen
telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA
zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének
fenntartásában. Adagolás: Napi 2×1 kapszula szedése ajánlott. Kiszerelés:
40x680mg/doboz. Halolaj A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen
telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt
jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának
és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az
optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben
található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban
az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.
Omega-3 zsírsav Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik.
Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések
kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják.
Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak
beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé
számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat
oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és
akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis
kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb
forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz
juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. Omega-3 jótékony
hatásai és szerepe Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét
mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a
szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb
építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a
szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet
is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását,
csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az
újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a
kötőszövetek és az ízületek egészségét. Összetevők: Mélytengeri halolaj,
zselatin, E-vitamin, Q10-koenzim.
Adatlap
Ár: | 3.223 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.20 |
Eddig megtekintették 92 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DR.CHEN Q10 KOENZIM+OMEGA+E-VITAMIN KAPSZULA 40DB" című hirdetést látja. (fent)