![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
NATURA LÁGY ZABPEHELY 1000G
A lágy zabpehely titka a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan
főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is
megfelel. A lágy zabpehely titka a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően
igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A
müzlihez így is megfelel. A valódi kásaszerű állagot inkább az egy-két perces
főzés adja meg. Ez természetesen csak a felforrás utáni szinte azonnali levételt
jelenti inkább. Kihűlés után a hűtőben eláll több napig. Elfogyasztás előtt
keverjük bele az egyéb komponenseket. Átlagos tápérték 100 g termékben fehérje:
13,14 g energia: 1524 kJ (364 kcal) zsír: 6,9 g szénhidrát: 68,1 g rost: 7,24 g
Lágy zabpehely felhasználása Alap zabkása: 1 csésze zabpelyhet 1 csésze tejben 1
csésze vizzel csipetnyi sóval és cukorral felforralunk. Tálalás előtt 5 percig
állni hagyjuk. Gyümölcs, méz, olajos mag hozzáadásával müzliként fogyasztható.
Különösen alkalmas kisgyermekek táplálására. Dénes-Natura Lágy zabpehely 1000g
kiszerelés: 1000 g/csomag Receptek Sajtos zabpástétom Hozzávalók 10 adaghoz 25
dkg zabpehely, 5 dkg sajt, 5 dkg vaj, 2,5 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, mustár,
bors, só. A zabot kissé megpirítjuk a sütőben, majd a lereszelt hagymával és a
tejföllel összekeverjük. A sajtot a vajjal vagy margarinnal összekeverjük, majd
hozzáadjuk a zabpelyhes keverékhez. Ízesítjük és máris kenhetjük. Sajtos
Zabpástétom 25 dkg zabpehely ˇ 5 dkg krémsajt ˇ 5 dkg vaj ˇ 2,5 dl tejföl ˇ 1
fej vöröshagyma ˇ mustár ˇ bors ˇ só Elkészítés: A zabot kissé megpirítjuk a
sütőben, majd a lereszelt hagymával és a tejföllel összekeverjük. A sajtot a
vajjal összekeverjük, majd hozzáadjuk a zabpelyhes keverékhez. Ízesítjük és
máris kenhetjük.
főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is
megfelel. A lágy zabpehely titka a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően
igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A
müzlihez így is megfelel. A valódi kásaszerű állagot inkább az egy-két perces
főzés adja meg. Ez természetesen csak a felforrás utáni szinte azonnali levételt
jelenti inkább. Kihűlés után a hűtőben eláll több napig. Elfogyasztás előtt
keverjük bele az egyéb komponenseket. Átlagos tápérték 100 g termékben fehérje:
13,14 g energia: 1524 kJ (364 kcal) zsír: 6,9 g szénhidrát: 68,1 g rost: 7,24 g
Lágy zabpehely felhasználása Alap zabkása: 1 csésze zabpelyhet 1 csésze tejben 1
csésze vizzel csipetnyi sóval és cukorral felforralunk. Tálalás előtt 5 percig
állni hagyjuk. Gyümölcs, méz, olajos mag hozzáadásával müzliként fogyasztható.
Különösen alkalmas kisgyermekek táplálására. Dénes-Natura Lágy zabpehely 1000g
kiszerelés: 1000 g/csomag Receptek Sajtos zabpástétom Hozzávalók 10 adaghoz 25
dkg zabpehely, 5 dkg sajt, 5 dkg vaj, 2,5 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, mustár,
bors, só. A zabot kissé megpirítjuk a sütőben, majd a lereszelt hagymával és a
tejföllel összekeverjük. A sajtot a vajjal vagy margarinnal összekeverjük, majd
hozzáadjuk a zabpelyhes keverékhez. Ízesítjük és máris kenhetjük. Sajtos
Zabpástétom 25 dkg zabpehely ˇ 5 dkg krémsajt ˇ 5 dkg vaj ˇ 2,5 dl tejföl ˇ 1
fej vöröshagyma ˇ mustár ˇ bors ˇ só Elkészítés: A zabot kissé megpirítjuk a
sütőben, majd a lereszelt hagymával és a tejföllel összekeverjük. A sajtot a
vajjal összekeverjük, majd hozzáadjuk a zabpelyhes keverékhez. Ízesítjük és
máris kenhetjük.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.251 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.02.08 |
Eddig megtekintették 94 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURA LÁGY ZABPEHELY 1000G" című hirdetést látja. (fent)