
LAKHSMI Kapor morzsolt (20 g)
A kapor gyakori zöldfűszer a magyar konyhán. Készíthetünk belőle levest,
mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös
báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele A kaprot
csokorba kötve frissen vásároljuk és csak a leveleit vágjuk apróra, úgy tesszük
az ételbe. Egészben csak különböző savanyúságokba kerül.
mártást, de nem hiányozhat a főzelékekből. Kaporral ízesítjük a tejfölös
báránypecsenyét, sőt halat, szárnyast, sertéshúst fűszerezhetünk vele A kaprot
csokorba kötve frissen vásároljuk és csak a leveleit vágjuk apróra, úgy tesszük
az ételbe. Egészben csak különböző savanyúságokba kerül.

Adatlap
Ár: | 430 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.06.28 |
Eddig megtekintették 43 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "LAKHSMI Kapor morzsolt (20 g)" című hirdetést látja. (fent)