
NATURA NÁDCUKOR ARANYBARNA 500G
Karamellás ízű nádcukor A Nádcukor a Trópusokon növő cukornádból készül, mely a
4-6 méteres szárában raktározza a cukrot tartalmazó nedvét. A nádcukornak sokkal
természetesebb íze van, mert megmarad a melasz tartalma, ez adja a finomítatlan
cukor fenséges, kissé karamellás ízét. Természetességét a feldolgozás adja. A
megtisztított cukornádat kipréselik és a kapott léből gőzzel készítenek
granulátumot. A nyers nádcukor finomítatlan élelmiszer, ezért említésre méltó
mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, ásványi anyagokat és B-vitaminokat.
Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz. A fehér cukornál mindenképp jobb
választás. Több fajtája létezik, van az egész sötét, szinte melasz, mely nincs
kristályosítva, nyilvánvaló, hogy ez a jobbik változat, de a félbarna, világos
barna választása is jó. A nádcukor glikémiás indexe 68. Ez az érték az 56-69
közötti tartományba esik, ami közepes glikémiás indexnek felel meg, így a
fogyasztása csak módjával ajánlott. A szervezet viszont cukorként kezeli,ezért
fogyni vágyók, vagy cukorbetegek ne fogyasszák. Csupán érdekesség, hogy a
nádcukor gyártásakor keletkező melaszból erjesztéssel állítják elő a rumot. A
barna nádcukor felhasználása Kávéba, teába, de különleges karamellás ízhatása
miatt finom aromát ad a süteményeknek, desszerteknek. Átlagos tápérték 100 g
termékben energia 1700 kJ / 400 kcal fehérje 0 g szénhidrát 100 g sír 0 g GMO
mentes. Származási hely: Mauritius Dénes-Natura aranybarna nádcukor kiszerelése:
500 g
4-6 méteres szárában raktározza a cukrot tartalmazó nedvét. A nádcukornak sokkal
természetesebb íze van, mert megmarad a melasz tartalma, ez adja a finomítatlan
cukor fenséges, kissé karamellás ízét. Természetességét a feldolgozás adja. A
megtisztított cukornádat kipréselik és a kapott léből gőzzel készítenek
granulátumot. A nyers nádcukor finomítatlan élelmiszer, ezért említésre méltó
mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, ásványi anyagokat és B-vitaminokat.
Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz. A fehér cukornál mindenképp jobb
választás. Több fajtája létezik, van az egész sötét, szinte melasz, mely nincs
kristályosítva, nyilvánvaló, hogy ez a jobbik változat, de a félbarna, világos
barna választása is jó. A nádcukor glikémiás indexe 68. Ez az érték az 56-69
közötti tartományba esik, ami közepes glikémiás indexnek felel meg, így a
fogyasztása csak módjával ajánlott. A szervezet viszont cukorként kezeli,ezért
fogyni vágyók, vagy cukorbetegek ne fogyasszák. Csupán érdekesség, hogy a
nádcukor gyártásakor keletkező melaszból erjesztéssel állítják elő a rumot. A
barna nádcukor felhasználása Kávéba, teába, de különleges karamellás ízhatása
miatt finom aromát ad a süteményeknek, desszerteknek. Átlagos tápérték 100 g
termékben energia 1700 kJ / 400 kcal fehérje 0 g szénhidrát 100 g sír 0 g GMO
mentes. Származási hely: Mauritius Dénes-Natura aranybarna nádcukor kiszerelése:
500 g

Adatlap
Ár: | 852 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.04.19 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURA NÁDCUKOR ARANYBARNA 500G" című hirdetést látja. (fent)