
Greenmark bio színes bors 20 g
Fekete borsot akkor nyerhetünk, ha a szemeket teljes beérésük előtt röviddel
leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik jellegzetes sötétbarna színüket
és ráncos külsejüket. A fehér borshoz a bogyókat később kell leszedni, akkor,
amikor már teljesen megértek és narancssárga színűek lettek. Ezt követően vízben
kell puhítani őket, hogy a magot a héjtól el lehessen választani. A világos
magot a napon megszárítják, majd fehér borsként kínálják. A zöld bors az
éretlen, friss, meghámozatlan bogyókból készítik, melyeket sós vagy savanyú
oldatba helyeznek. A zöld bors csak nagyon kevéssé erős, inkább friss, fűszeres,
?zöld? íze van. A teljesen érett bogyókból hasonló módon lehet vörös borsot
készíteni. Összetevők: bors*, rózsabors* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
származó termék.
leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik jellegzetes sötétbarna színüket
és ráncos külsejüket. A fehér borshoz a bogyókat később kell leszedni, akkor,
amikor már teljesen megértek és narancssárga színűek lettek. Ezt követően vízben
kell puhítani őket, hogy a magot a héjtól el lehessen választani. A világos
magot a napon megszárítják, majd fehér borsként kínálják. A zöld bors az
éretlen, friss, meghámozatlan bogyókból készítik, melyeket sós vagy savanyú
oldatba helyeznek. A zöld bors csak nagyon kevéssé erős, inkább friss, fűszeres,
?zöld? íze van. A teljesen érett bogyókból hasonló módon lehet vörös borsot
készíteni. Összetevők: bors*, rózsabors* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
származó termék.

Adatlap
Ár: | 920 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.03.10 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Greenmark bio színes bors 20 g" című hirdetést látja. (fent)